Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ: Не боли напредњаке „Оксфорд“ већ то што смо их затекли у крађи …

0

Изјава председника Иницијативног одбора Здрава Србија (ЗС), Милана Стаматовића, поводом оптужби напредњака да је купио признање "Иновативни менаџер године" које додељује Академска унија Оксфорда.

Чајетина, 25.12.2018 – Нити је Општина Чајетина, за разлику од разних напредњачких „златних лавова“, „најевропљанина“ и куповних „најевропских министара“ са бувљака, купила признање „Иновативни менаџер године“ које додељује Академска унија Оксфорда нити сам ја, за разлику од напредне „елите“ са фалсификованим инстант дипломама овдашњих приватних „факултета“, икада рекао да сам дипломирао на Оксфордском универзитету – изјавио је председник Општине Чајетина и први човек Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић, поводом најновије бруталне лажи коју су, преко листа „Блиц“, пласирали Градски одбор Српске напредне странке Ужице и чувено „повереништво“ СНС у Чајетини.

– Да је реч о синхронизованој пропагандној акцији одстрела политичких противника, доказ је и чињеница да су ову „вест“, позивајући се на „Блиц“, хорски пренели сви режимски медији, а да се, претходно, ни један није удостојио да чује и одстрељену страну, тј. нас из Чајетине. Сада је више него јасно да нам је напредњачка камарила потписала „смртну пресуду“ оног тренутка када смо највише функционере СНС затекли на делу, са рукама до лаката у меду, у покушају крађе 2.213 хектара најскупље државне земље на Златибору – тврди Стаматовић.

Он подсећа да је предигра ове прљаве кампање активирана, пре две недеље, беспризорним клеветама Чедомира Јовановића и Небојше Крстића, који су оптужили Стаматовића да “подводи српску децу руским паликућама“, што је наставак заједничке хајке коју  су, још летос, под врховном командом СНС, започела ова двојица тзв. либералних политичара, оптужујући општину Чајетина да, уз помоћ руских терориста, обучава српску децу за некакве ратове.

– Није згорег подсетити и да су напредњаци, још у време прошлогодишњих председничких избора, мени као председничком кандидату, упућивали најгрозније личне увреде, међу којима су биле и лажне оптужбе да сам, истовремено, и руски и украјински шпијун, а сада кажу да иза Оксфордске награде коју је општина Чајетина заслужно добила, стоји нико други него украјинска мафија – закључује Милан Стаматовић, не искључујући ни могућност да је режим у паничном страху од доласка (већ 7. фебруара) мониторинг комисије Савета Европе која ће испитивати размере напредњачке одмазде над противнапредњачком Чајетином, Параћином и Шапцем.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!