Прочитај ми чланак

Здрава Србија излази самостално на изборе у Ужицу

0

Прикупљање потписа подршке изборној листи ''Милан Стаматовић – Здрава Србија'' за учешће на предстојећим локалним изборима у Ужицу одржаће се у среду (8.5), четвртак (9.5) и петак (10.5) од 10 до 18 часова у сали Месне заједнице Центар у Ужицу и у среду и четвртак, од 10 до 18 часова, у просторијама Градске општине Севојно.

Руководство Здраве Србије, на челу са председником странке Миланом Стаматовићем, иза себе има дуг низ година рада и управљања најуспешнијом локалном самоуправом у Србији, општином Чајетина, и такав модел развоја желимо да пренесемо и на Ужице.

Наша визија развоја огледаће су новим пројектима који ће донети просперитет свим грађанима у читавом Златиборском округу и Ужицу као његовом административном центру. Ту првенствено мислимо на развој пољопривреде кроз Агроиндустријски центар који већ већ постоји на територији општине Чајетина и развој туристичке понуду града Ужица коју желимо да поспешимо и прикључимо златиборској.

Развој те две привредне гране пратиће и развој инфраструктуре у градским и сеоским месним заједницама. Радићемо упорно на томе да упоредним учешћем у власти у граду Ужицу и у општини Чајетина остваримо и нашу дугогодишњу жељу да аеродром Поникве коначно ставимо у функцију убрзаног развоја локалне привреде, самим тим и бољег стандарда становништва града Ужица.

Наше амбиције су велике, вољни смо да урадимо све како би наш град и наш округ учинили бољим и квалитетнијим местом за живот где би млади остајали и зато позивамо све грађане да нам се придруже, да својим потписом подрже нашу листу, да нам повере свој глас јер глас за нашу листу је глас за здраву Србију.