Прочитај ми чланак

РАДУЛОВИЋ: Шешељ нема везе с мозгом!

0

Поводом напада-изјаве лидера СРС-а Војислава Шешеља у којој тврди да је Саша Радуловић „клинички случај” огласио се лидер Покрета ДЈБ, који му поручује да нема везе с мозгом.

seselj radulovic

„Захваљујемо се Вучићевом прикривеном коалиционом партнеру посланику Шешељу на његовој бриљантној анализи доказа о изборној крађи и констатацији да то ‘нема везе с мозгом‘. Ми смо одлучили да му помогнемо и да му дамо прилику да поентира и објасни непостојање везе изборне крађе и мозга”, наводи се, између осталог, у допису достављеном „Ало“-у.
 
„Поредећи резултате локалних и републичких избора у априлу 2016. године за 152 општине у којима су одржани локални избори, дошли смо до крајње нелогичних резултата, који захтевају објашњење како директора Завода за статистику, тако и РИК-а.
 
Званични резултати нам говоре да су СВИ грађани који су гласали за локалне групе грађана на локалу гласали за СНС или СРС у Републици. Њих готово 300.000.
 
Ово, на пример, значи да су сви гласачи који су на локалу у Младеновцу гласали за групу грађна ‘Бели – Само јако‘ и гласачи Мађарског покрета у Суботици и гласачи Локалног фронта у Краљеву у Републици гласали за СНС или СРС.

Ми мислимо да је то немогуће и да се ради о очигледном доказу да је дошло до масовне изборне крађе”, наводе они.