Прочитај ми чланак

ОГЛАСИО СЕ И БЕЛИ: Нема назад, битка за Београд

0

Након што се Покрет "Бели - Само јако" оградио од будућег деловања Луке Максимовића, познатог као Љубиша Прелетачевић Бели, огласио се и сам Бели.

Он је на друштвеној мрежи Фејсбук објавио да је „кандидовањем за председника Републике изашао ван оквира Младеновца, а изборним резултатом увидео да је подршка огромна“.

„После 350 хиљада гласова наде, нема назад! Дужан сам да грађанима понудим нову идеју и причу за излазак из апатије, безнађа и зла. Сваки вид повлачења и свођења на „локални ниво” са моје стране више не долази у обзир — стицајем околности, с обзиром да смо се изборили да се мој глас чује далеко, привилегован сам да постанем предводник генерације и да коначно заједно мењамо друштво“, навео је Бели.

Он додаје да је „битка на два фронта је скоро немогућа и да због тога младеновачка одборничка група Бели – Само Јако преузима сву одговорност над даљим радом на локалу“.

„Ја ћу преузети Битку за Београд“, нагласио је Бели и додао:

„Пошто ћу и даље бити у младеновачој скупштини, бићу упознат с радом одборничке групе, а тако ћу и ја извештавати одборничку групу о свом деловању. Остајем доследан идеји и манифесту са почетка приче – до краја“.