Прочитај ми чланак

Одакле су људи које воде напредњачку кампању у Оџацима?

0

ODZACI-1801-Ziva-predi

Предизборна кампања у општини Оџаци обележена је „инвазијом“ непознатих људи који подмићивањем, манифестацијом силе, претњама и лажним обећањима „убеђују“ грађане Оџака да гласају за листу Српске напредне странке, изјавио је на данашњој конференцији за новинаре Милан Ћук, председник Општинског одбора Српске радикалне странке Оџаци и члан Централне отаџбинске управе.

Иако су за 15. децембар заказани локални избори цео град је облепљен плакатима са ликом Александра Вучића у чије име непознати људи дају лажна обећања.

„Став напредњака о решавању проблема у Оџацима најбоље се види по недавно усвојеном закону који је укинуо судску јединицу у општини Оџаци па су српски радикали покренули потписивање петиције за враћање судске јединице у Оџаке“ изјавио је Ћук.

Српска радикална странка је показала да у Оџацима има довољно стручних, вредних и поштених људи  који су спремни да раде у интересу својих суграђана и позива бираче да 15. децембра изађу на изборе и гласају за листу Српске радикалне странке.

„Указујући поверење српским радикалима наши суграђани ће показати и добродошлицу председнику Српске радикалне странке др Војиславу Шешељу којег ускоро очекујемо“, закључио је Ћук.

DEMONSTRANTI

Напредњаци лажу, радикали ће да раде
Кандидат Српске радикалне странке за председника општине Вождовац Бојан Младеновић обишао је насеље Раковица село на Вождовцу.

Младеновић је подсетио да основна школа која постоји осамдесетпет година у овом насељу нема чак ни салу за физичко васпитање. У овој школи настава се организује само до четвртог разреда основне школе, што значи да деца од петог разреда, да би се школовала морају путовати у суседна насеља, што је недопустиво у 21. веку у главном граду наше државе.

СНС није ни покушала да реши овај проблем као ни друге проблеме овог насеља иако су и у прошлој, као и у овој кампањи обећавали куле и градове.

Српска радикална странка упозорава грађане Раковице село да не наседају на напредњачка лажна обећања и да 15. децембра поверење дају листи Српске радикалне странке, јер ће тако свој глас дати за добробит своје деце и својих породица.

„15. децембра заокружите број 6“, рекао је Младеновић, „и будите сигурни да ћемо вам у наредне четири године обезбедити услове за живот достојан човека“.