Прочитај ми чланак

НОВА ШЕШЕЉЕВА КЊИГА: Похлепни вепар из Бајчетине Томислав Николић

0

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ и "Велика Србија" објавили су књигу под насловом: "Похлепни вепар из Бајчетине Томислав Николић".

Ова књига доживела је презентацију и на Сајму књига, а означена је као 169. дело Војислава Шешеља.

Како се објашњава на сајту Српске радикалне странке, књига представља колаж интервјуа и јавних наступа др Војислава Шешеља током новембра и децембра 2015. године.

„Ово је период преданог и упорног настојања аутора да организационо обнови Српску радикалну странку и поврати њен утицај на политичкој сцени Србије. Стога се у књизи смењује низ новинских интервјуа и наступа на локалним телевизијским станицама са низом конференција за штампу, трибина и промоција претходних издања књига др Војислава Шешеља, те стенографских записа са седница страначких органа“, наводи се у објашњењу на сајту и додаје:

„Управо чињеница да су читаоцу доступни нецензурисани стенограми седница органа Српске радикалне странке, говори о опредељењу аутора да на потпуно транспарентан начин забележи своје политичко деловање и снажно доприноси историографској вредности овог дела“.

Рецезенти ове књиге су функционери Српске радикалне странке и народни посланици Вјерица Радета и Миљан Дамјановић, а аутор предговора је Миле Јовичић.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!