Прочитај ми чланак

НАДА: Да диплома буде важнија од партијске књижице

0

Српска коалиција НАДА коју чини Нови ДСС и ПОКС поручила је да су неопходне промене у нашем друштву и да партијска књижица не сме бити важнија од дипломе.

„Актуелна власт је од Србије направила сопствену партијску прћију у којој је страначка књижица постала најважнији лични документ. Важнији од личне карте, дипломе или биографије било ког појединца. Са партијском књижицом странке на власти лоши људи могу данас заобићи било који закон, било који суд и нелегално стећи богатство и позицију у друштву за себе и своје породице. Тој неправди се мора стати на пут и то се може учинити само променом изборног система и стварањем правне уместо партијске државе“ – изјавио је председник Нове ДСС и један од лидера коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима коалиција НАДА учествује на изборној листи „Др Милош Јовановић – НАДА за Србију“, под редним бројем 5.