• Почетна
  • ПОЛИТИКА
  • Медијске сплетке о патриотском блоку – добра вест за Двери и ДСС
Прочитај ми чланак

Медијске сплетке о патриотском блоку – добра вест за Двери и ДСС

0

patriotski blok bosko sanda

Од тренутка када су истраживања јавног мњења почела да бележе рејтинг патриотског блока Српског покрета Двери и ДСС изнад цензуса, нема дана а да београдски медији под контролом странаца и власти не воде кампању против наше патриотске коалиције.

Очито је да су се многи и споља и изнутра узнемирили јер сарадња Двери, ДСС и групе најистакнутијих српских интелектуалаца од нашег политичког блока прави једну од три или четири најјаче политичке снаге у Србији.

Тако поменути медији сваки дан стављају наслове о распаду у ДСС и Дверима, а да за то време о томе шта Двери и ДСС имају да кажу о актуелној власти нико не сме да пренесе ни реч. Дакле, више није на делу само медијска цензура невиђених размера, већ директно медијско мешање у унутрашња питања наше патриотске коалиције по налогу власти и страног фактора.

Све то сматрамо изузетно добром вешћу јер је то најбољи доказ значаја и вредности наше патриотске сарадње која толико смета. Настављамо даљу сарадњу и почињемо припреме за наступајуће покрајинске и локалне изборе.

(Двери)