Прочитај ми чланак

Mилош са Космета развалио Вучића: Срби му псују мајку издајничку! (ВИДЕО)

0

Александар Вучић је све разорио на Косову и Метохији, Срби су очајни и на сваком кораку му псују мајку издајничку.

Ово за Србин инфо ексклузивно са Косова у Метохије поручује Милош Јовановић, лидер Нове демократске странке Србије, који са колегама из колекције НАДА већ данима обилази јужну српску покрајину.

– Вучић је безбожник, који је угасио и последње трагове државе Србије на Косову и Метохији. Практично више нема разлике у положају Срба јужно и северно од Ибра. Сада су сви подједнако под терором приштинских власти, што до 2013. године никако није био случај.

Људи су очајни. Једини који славе су ови из Српске листе. Буквално смо их видели како лумпују уз музику, што је у овом тренутку, а нарочито после догађаја у Бањској, потпуно ненормално и непримерено.

Овај режим мора да падне на изборима. Једино решење је да целокупна опозиција направи само техничку владу на шест месеци, која неће спроводити никакве програме, већ да ослободи медије и организује поштене изборе.

После тих избора националне снаге треба да направе родољубиву Владу, јер је огромна већина грађана Србије патриотски настројена. Једноставно, део је заведен од стране безбожника Вучића – објашњава Јовановић.

Више о овоме погледајте у ексклузивном видео прилогу са Косова и Метохије.