Прочитај ми чланак

ЛЕЧИЋ: Смејао сам се и Жељку и себи јер нам се ово већ десило

0

Политичка борба не сме да се сведе на лично. У овој земљи је угрожена слобода и демократија и сви ми морамо да реагујемо ако мислимо да живимо као слободни грађани, а не поданици.

Против Жељка Митровића приватно немам ништа или против његове приватне ТВ. Али имам много против кршења уговора о националној фреквенцији о срозавању те телевизије на агит-проп машинерију било које партије, каже за Данас Бранислав Лечић, глумац и функционер Демократске странке, коментаришући јавне критике власника телевизије Пинк Жељка Митровића на његов рачун, укључујући емитовање његовог гласног смеха у информативном програму Пинка, током говора на протесту “Један од пет милиона” у суботу у Београду.

Наш саговорник наводи да свођење на машинерију било које партије “није функција националне ТВ – Жељко то зна, а, ипак, то чини”.

– Само он зна разлоге за то. Мој смех је био упућен свима онима који мисле да ће овај злоћудни тумор победити, а искрен да будем, смејао сам се и Жељку и себи јер ово нам се већ десило, објашњава Лечић.

Бранислав Лечић је, подсетимо, на протесту у суботу испред Владе Србије рекао да “неће бити шетње до Пинка и да она никада није ни била део плана, јер је власт хтела да је искористи за изазивање инцидената”.

– Била је то клопка. Ми на такве клопке никада више нећемо наседати… План власти био је да Бошка Обрадовића прогласе за лидера комплетне опозиције, и да, пошто су му већ налепили етикете „фашисте“ и „љотићевца“, тим речником дисквалификују целу опозицију, а затим тај „ружни језик“ претворе у језик „медија које су окупирали“, како би оправдали примену насиља према учесницима протеста у циљу очувања система… Гласно ћу су насмејати Жељку Митровићу – ха, ха, ха, насео си!!! Никада нисмо намеравали да малтретирамо људе да иду два сата до Пинка, поручио је он.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!