Прочитај ми чланак

Ко руши сајт Покрета Двери?

0

Dveri-pokret-za-zivot-srbije

Некоме је стало да буде заблокиран најпосећенији сајт једне политичке организације у Србији!
 

Обавештавамо јавност да већ 24 сата непрестано траје незабележен нападна главни сајт Покрета Двери. Колике су размере овог хакерског напада довољно говори податак да је током неколико сати најжешћег ударапреко заражених рачунара широм света покушано отварање преко четрдесет пет милиона страница на сајту!

За овакав тип напада потребна је велика светска мрежа вирусима заражених компјутера. Заражени компјутери добијају команду из једног центра који сајт треба да нападају.Овај тип напада се не може организовати за мали новац. Нападача, тј. оног који је платио овај напад, напад озбиљно кошта. Међутим, кошта и нас одбрана. Уверени смо да је циљ овог напада, као и крађе комплетне опреме наше ТВ продукцијепрошле недеље, финансијско исцрпљивање Покрета.

 У Србији не постоје ресурси за овакав напад, што не значи да налогодавац није из Србије. Није случајно да се напад десио у тренутку када популарност Двери расте иако смо под невиђеном медијском блокадом. 

Јасно је да су Двери већ дуже време многима проблем, јер кваре њихове страначке шеме и комбинације, отворено говоре о њиховим лобијима, понижавању и уништавању државе од стране западних амбасадора, преко хомосексуалног лобија до тајкуна и политичара на власти. Све ово посебно има тежину ако се узме у обзир да је сајт Покрета Двери убедљиво најпосећенији сајт једне политичке организације у Србији, чијим рушењем се медијски мрак у Србији додатно појачава.

statistika-napada na sajt dveri

Стручне службе Покрета Двери интензивно одбијају ове нападе на сајт и раде на томе да се проблем што пре реши, па молимо читаоце за разумевање. Покрет ће се обратити и посебном Тужилаштву за високотехнолошки криминал, јер је у питању криминална делатност која онемогућава рад једне политичке организације у Србији.

Да има поштења о овоме ми требало да се огласе и властодршци, као када су стали у одбрану неких других и другачијих сајтова, али сумњамо у то. Пре ће бити да они стоје иза напада него да ће осудити напад и открити ко се иза њега крије.

(Двери Српске)