Прочитај ми чланак

МУЖ УХАПШЕНЕ ЖЕНЕ, МАЈКЕ 6-ОРО ДЕЦЕ: Политички прогон због протеста и српства!

0

Пре свега сам у обавези да кажем да моја супруга Јелена и ја не припадамо “антивакцинашком лобију”, како су нас срамно и без основа назвали новинари "Блица", каже ексклузивно за "Србин.инфо" забринути отац и супруг Славиша Милетић.

„Подржавамо вакцинацију, али такође изражавамо сумњу у квалитет вакцина код нас. Више пута смо разматрали могућност вакцинације наше деце вакцинама из Западне Европе, али то није изводљиво и признато код нас. Као одговорни родитељи ослушкивали смо јавност и нашли прегршт аргумената за и против вакцинације. Толика количина енергије уложена у јавну расправу, било на друштвеним мрежама, било преко медија нас је упозорила да у тој одлуци останемо уздржани. Такође, не припадамо групи плашљивих људи, па притисак који је вршен на нас, као што видите, није уродио плодом и вољни смо да истрајемо у одлуци, до неких нових момената“, истиче супруг и отац шесторо деце.

Славиша Милетић сматра да је хапшење политички мотивисано, јер редовно учествују у протестима против СНС режима.

„Уверен сам да је данашњи чин политички мотивисан, солидно сам обавештен и знам да је све ово требало да се деси неколико месеци касније. Зашто се десило раније, можемо претпоставити, јер сам последњих дана и месеци био експониран поводом актуелних протеста као члан Председништва Српског покрета Двери. Недавно сам на једној слободној телевизији представио концепт модерне вишедетне српске породице, позивајући се на православне и традиционалне вредности. Вероватно сам наљутио геј лобисте и њихове помагаче, плаћенике. Јавна честитка несвакидашњем пару од првог човека Србије, могла је само наслутити у ком смеру се креће српски брод. Погађате, затирању свега традиционалног, српског и Православног“, закључује Милетић.

Упркос свим тешкоћама кроз које пролази, овај Србин има поруку за све Србе:

„Позивам све Србе и све оне који живе у Србији да се заједно отргнемо из тешког сна,  да се оставимо “ријалитија” и станемо у одбрану породице“.