Прочитај ми чланак

ЈЕРЕМИЋ: Протести да буду непрестано и свуда (ВИДЕО)

0

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је, непосредно пошто је та станка преузела дежурство у Слободној зони, у близини зграде Председништва, да протести морају бити непрестани и да се одржавају свуда.

„Бојкот институција мора бити тоталан и морамо остати једниствени, све остало је мање битно“, изјавио је Јеремић.

Народној странци су дежурство предали представници Нове странке и Покрета слободних грађана који су нагласили да је то „зона, слободна од пропаганде Алексанара Вучића“.

Председник Савета Нове странке Арис Мовсесијан је рекао да је дежуство протекло без проблема и подсетио да грађани могу да разговарају са посланицима који бојкотују рад републичког парламента и одборницима из Асоцијације слободних одборника.

Члан Председништа Покрета слободних грађана Петар Милетић је подсетио на захтеве опозиције – избор новог састава Регулаторног тела за електронске медије, ново руководство Радиотелевизије Србије и Радио телевизије Војоводине и, пре свега, стварање услова за фер изборе.

Слободна зона формирана је у суботу на протесту „Један од пет милиона“ и „Сви као један“, уз најаву да ће се ту свакодневно бити организовани различити садржаји.

                            ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!