Прочитај ми чланак

ЈАДНО – Вучић о плаћању људи да дођу на митинг: Сипате до на рану Срба који тугују

0

Председник Србије Александар Вучић негирао је да је Српска напредна странка, чији је председник, плаћала људима да дођу у београдско насеље Бусије, на обележавање годишњице прогона Срба у хрватској акцији "Олуја", и додао да људи који то тврде стављају додатну со на рану онима који жале своје погинуле у рату.

Аутобуси са ботовима који организовано иду на Вучићев митинг

 

„Ни ти људи сами не верују у сопствене лажи. Али тиме понижавају и ниподаштавају оне Срби који тугују за протераним и побијеним Крајишницима. Стављају им додатну со на рану“, рекао је Вучић у Председништву Србије, након пријема поводом Дана рудара.

Вучић је рекао да нема потребе за тим јер је уверен да не постоји село у Србији са више од 100 људи у којем га не би сачекало више људи него што би сачекало његове политичке противнике у највећим градовима.

„Ако стварно мислите да је довољно да платите људима 1.500 динара да дођу у Бусије на обележање прогона српског народа, онда то говори о вама колико сте јадни и колико ништа не разумете“, рекао је он.

Председник је рекао да то указује да његови политички противници живе у својим затвореним световима.

„И увек ће да буде иста реакција, јер је важно да се пронађе начин да се усмери негативна кампања против мене и државе… Да је (вођа криминалног клана) Вељко Беливук прећутао моје име, рекли би да је то учинио намерно. А када је изговорио оне глупости, и очигледно лагао, онда су рекли да је указао на истину“, рекао је он.