Прочитај ми чланак

Ивица Дачић извиждан у Улици отвореног срца (ВИДЕО)

0

Громогласни звиждуци и повици "уа" пратили су обраћање пребледелог и шокираног председника Скупштине Србије и Социјалистичке партије Србије Ивице Дачића приликом отварања манифестације "Улица отвореног срца", која се традицинално одржава првог дана Нове године у центру Београда.

Спонтани звиждуци и повици окупљених грађана Дачићу јасан су порука Београђана Вучићевом режиму пред изборе 3. априла.

Занимљиво је да је ово први пут од када постоји ова манифестација да је неко од говорника извиждан и то само показује колики је бес Београђана према властима. Док је покушавао да одржи говор, Дачић је изобличеног лица гутао кнедле јер му је јасно да се ближи крај.

Сусрет са грађанима био му је потпуно различит од паралелног живота кога води. У новогодишњој ноћи на националним телевизијама изигравао је кафанског певача, а у раним јутарњим часовима поново је кренуо у обилазак телевизија.

Почео је од ТВ Прве, где је поново запевао. Затим се појавио у јутарњем програму телевизије Пинк, где му је водитељка Јована Јеремић испуњавала рођенданске музичке жеље.А онда се сударио са реалношћу. Готово је, Ивице!

Фото: Н.С.

 

После његовог обраћања наступили су трубачи, али су родитељи узвикивали “уа” јер су желели да децу забавља дечији хор “Чаролија”.