Прочитај ми чланак

Двери подржавају захтеве пољопривредника али не и њихове политичке менторе

0

poljoprivreda

Српски покрет Двери подржава захтеве пољопривредника по питању проблема везаних за доношење новог Закона о пољопривредном земљишту.

Српски покрет Двери од почетка бављења политиком јавно говори да је Србији потребан нови Закон о пољопривредном земљишту. Међутим, нацрт закона које је поднело Министарство пољопривреде, не садржи одредбе које ће бити у интересу малих и средњих пољопривредних произвођача, већ у интересу тајкуна и олигарха који незаконито користе државну земљу.

Исто онако као што Влада на челу са Александром Вучићем штити тајкуне а скида кожу са леђа народу, тако и Министарство пољопривреде ради поводом сваког новог донесеног закона у пољопривреди.

Чувати и помагати тајкуне а глобити сиротињу, то је мото политике Владе Србије!

Српски покрет Двери не може да учествује у протестима пољопривредника, јер су они на жалост, укључени у политичке игре које воде представници ДС-а и ЛСВ-а, који преко незадовољних пољопривредника, купе нове политичке поене пред предстојеће покрајинске и републичке изборе. Не могу они који су потписали и гласали за продају земље странцима преко ССП-а, да данас буду заступници интереса домаћих пољопривредних произвођача.

Надамо се, да ће српски пољопривредници убрзо схватити да је Српски покрет Двери једини заступник интереса домаћих пољопривредника и привредника и да ће то бити наш главни политички циљ када будемо имали прилике да се о нечему питамо у држави Србији.

 

Савет за пољопривреду Српског покрета Двери