Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Напад на активисткињу СНС-а у Лучанима лоша режија и глума

0

Градска организација Двери у Чачку оценила је данас да је напад на кандидаткињу Српске напредне странке (СНС) за одборника у Скупштини општине Лучани Наду Јовановић "лоша режија и лоша глума СНС-а".

„На дотичној господји, која је наводно била изложена песничењу, не видесмо ниједну модрицу, сведока није било али кривца су нашли и пре него што се напад ‘десио’, наравно ко други него опозиција“, наводи се у саопштењу Двери.

Покрет је осудио „сваки вид насиља, али и сваки вид лажи, преваре и злоупотребе жена у прљавој кампањи СНС-а“.

„Позивамо их да престану са применом насиља и етикетирањем политичких неистомишљеника. Отворено разрачунавање власти са политичким противницима кренуло је убиством Оливера Ивановића, наставило се покушајем убиства Борка Стефановића и његових сарадника. Сведоци смо свакодневног насиља над опозицијом у републичком парламенту“, пише у саопштењу.

Одбор Српске напредне странке у Лучанима саопштио је у среду да је њихов кандидат за одборника на локалним изборима, 64-годишња Нада Јовановић физички нападнута и повредјена док је у улазу једне стамбене зграде делила предизборни материјал.

Нада Јовановић, која се пред новинарима појавила са завојем на руци, рекла је да ју је непознати мушкарац у улазу зграде ударио песницом у лице након чега је пала и повредила лакат.

Она је прегледена у Дому здравља у Лучанима и упућена на даље прегледе у чачанску болницу где је констатовано да нема прелома.

Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је да је полицијској станици Лучани пријављен напад на активисткињу СНС као и да је у току потрага за нападачем.

СНС је за напад оптужила опозициони Савез за Србију и позвала припаднике МУП-а да што пре открију и приведу правди починиоце.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!