Прочитај ми чланак

Двери дижу Србију на ноге – Бошко из Ниша послао снажну поруку свим патриотама!

0

После посете Лесковцу, Медвеђи, Лебану и Блацу, председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић борави у тродневној посети Нишу у оквиру нове предизборне кампање Двери „Од породице до породице“.

На уводној конференцији за медије, Бошко Обрадовић је представио пет тема нове кампање:

1) Одбрана Косова и Метохије у саставу Србије и формирање Српског мини-шенгена са Црном Гором и Републиком Српском;

2) Домаћи економски интерес у први план – државна подршка домаћој привреди и пољопривреди, а не страним компанијама;

3) Породица на првом месту – борба против беле куге и подршка рађању, младим брачним паровима, породицама са децом, породичним фирмама и породичним пољопривредним газдинствима на селу;

4) Зелени патриотизам – заштита животне средине и очување домаћих природних ресурса у нашим рукама, неодступна борба за здрав ваздух, воду, земљу и храну;

5) Промена система – која значи не само смену актуелне власти већ и промену комплетног корумпираног политичког система који овде траје већ преко 30 година и обнову владавине институција, закона и правде.

Председник Двери је позвао све патриоте да се уједине око овог програма који је изнад левице и деснице, монархистичког или републиканског опредељења, власти или опозиције, верских и националних разлика, и других наших подела и сукоба:

„У томе је и поента: не гледајмо више и не инсистирајмо на ономе што нас дели већ на ономе око чега се слажемо и што нас сабира. Нико од нас појединачно не може да уради ништа – ни у борби против садашње лажнопатриотске, недемократске и криминалне власти, нити у будућој патриотској Влади након промене власти и система. Данас су нам најпотребније уједињене патриоте“, закључио је на крају Обрадовић.

Потпредседник Двери и председник ГрО Двери Ниш проф. др Тамара Миленковић Керковић је на овој конференцији за медије изјавила о плитичкој и еколошкој ситуацији у Нишу, погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.