Прочитај ми чланак

ДЈБ – ПИСМО ПРЕМИЈЕРКИ: Ваши министри су једино способни да униште Србију!

0

Премијерко Брнабић, Када погледамо биографије министара у вашој влади, јасно је да немају никакве квалификације за позиције на којима се налазе, а они су писали буџете министарстава која воде.

Шта квалификује Вулина за министра одбране? Шта га је у претходној влади квалификовало да води Министарство за рад и социјална питања?

Шта Зорана Ђорђевића, који је био министар одбране у прошлој влади, квалификује да буде министар за рад и социјална питања? То што је био шофер гувернерке? То није никаква квалификација и надам се да није пресудни разлог што је он на тој позицији.

Затим имамо кадрове који ништа осим политичког искуства немају, као што су Ружић и Антић из СПС-а. Шта их онда квалификује за државну управу и енергетику?
Затим, шта квалификује Небојшу Стефановића за Министарство унутрашњих послова? Ни дан радног искуства у овој сфери нема, а сада је изабран и за координатора служби безбедности. Због чега је постављен на ту позицију?

Дипломирао је на Мегатренду, докторирао на Мегатренду, шта га квалификује за ову позицију?
Затим шта уопште Ненад Поповић ради у Влади? Човек је уништио Минел! Поред свих Карића, Динкића, Шарића којима полако застаревају предмети и он је један од оних који су учествовали у пљачкашким приватизацијама. Шта он ради у Влади?!

Какве ово везе има са областима које би требало да воде? Ниједан министар нема квалификације за министарства која треба да воде. Зато и имамо бужете за министарства који су катастрофални, где министар финансија покушава некако да одржи макроекономску стабилност, а никакве реформе ни у једној области нема. Грађани могу јако лепо то да виде.