Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Да ли закон важи само за оне који не припадају овом режиму?

0

На ванредној конференцији за медије у Чачку, председник Двери Бошко Обрадовић коментарисао је хапшење мајке шесторо деце, Јелене Милетић.

Обрадовић се упитао да ли је могуће да су сви они чланови СНС који су претили, нападали људе на слободи, док се мајка шесторо деце већ три дана налази у затвору и да ли закон важи само за оне који нису чланови СНС.

„И даље немате одговорност за оне који су покушали убиство Борка Стефановића, и даље се не зна ко је убио Станику Глигоријевић на наплатној рампи у Дољевцу. На слободи је и један Јутка. Председник општине Брус који иза себе има сексуално узнемиравање најмање седам жена, као и Богдан Лабан који је једном универзитетском професору претио да ће носити бетонске ципеле.“ – рекао је Обрадовић.

Он је питао државне органе да ли се закон само експресно спроводи над мајком шесторо деце, исто као и над баком од 90 година чије исељење спроводе јавни извршитељи, не марећи за то што је жена непокретна и што нема где да оде.

Председник Двери је затражио моментално пуштање Јелене Милетић са слободе и питао зашто је репресија одговор режима на сумњу родитеља у исправност страних вакцина који немају довољно информација о овој теми и указао на то да људи имају одређене сумње и да то треба разумети као родитељску бригу.

„Наравно да смо за обавезну вакцинацију. То је једна цивилизацијска медицинска тековина борбе против заразних болести које су тиме смањене, а неке од њих и потпуно укинуте. Али треба разговарати на ову тему, а репресија државног апарата никако не може бити решење“ – рекао је он.

                          ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!