Прочитај ми чланак

БОШКО: Хоће полицијски час? Вучић ће бити ухапшен са целим кризним штабом!

0

Бошко Обрадовић је оштро реаговао на најаву режимске струке да би због коронавируса, власт могла поново да уведе полицијски час.

– Како мисли овај слуга владајућег режима да нам уведе полицијски час? Може, али када прво буду ухапшени Александар Вучић и цео Кризни штаб због угрожавања здравствене безбедности грађана Србије зарад одржавања лажних и недемократских избора! Ако нема тога – нема ни полицијског часа! Јасно? – изричит је Обрадовић.
 
Лидер Двери се надовезао и на Вучићеву изјаву, који је рекао „да се морамо припремити за оно што долази – други талас короне и преговоре око Косова“.
 
– Припремај се! И додај у припреме кривичну одговорност и вишегодишњу робију – обећао је Бошко.
 
Када је реч о фотографији на којој се види како Чедомир Јовановић слави са Вучићем у изборном штабу СНС, Обрадовић каже:
 

– То је слика односа између лажне опозиције и Вучића свих ових година. Тако га гледају и други који су се продали или су уцењени и у њему виде једини спас као Чеда Јовановић – закључује Обрадовић.
 
Обрадовић је прокоментарисао и медијску хајку на најбољег тенисера света Новака Ђоковића.
 
– Срамота је ово што сада трпи Новак Ђоковић!! Зар није имао процене Кризног штаба и власти да турнир може да се одржи? Имао је и хуманитарни мотив. Као и увек желео да прослави своју Отаџбину. Желим му брзо оздрављење, као и свима другима у Србији који су се заразили у последње време – нагласио је лидер Двери.