Прочитај ми чланак

БАХАТО Простачки и уличарски речник Шапића на Твитеру!

0

Прозиваш ме, спрдаш се са мном, да не кажем подје**ваш већ месецима уназад. Тај магуплук који покушаваш да емитујеш, није баш потпуно у складу са кесицама које поседујеш. Обично то тако иде - написао је лидер СПАС Александар Шапић активисти Иницијативе "Не давимо Београд" Добрици Веселиновићу, који је указао на сумњиве послове у вези са постављањем сплавова на обали Дунава на Новом Београду.

Након што је Веселиновић на Твитеру указао да фирма „Цунами хоусе“, позната по узурпацији Савског кеја кроз нелегалну лукративну градњу, сада шири своје присуство и на дунавску обалу и наставља нелегалну поставку сплавова, уследио је простачки и уличарски одговор Шапића:

– Е, мој Новице. Видим да си се разгоропадио овде опасно кад сам ја у питању. Прозиваш ме, спрдаш се са мном, да не кажем подје**ваш ме, већ месецима уназад. Нажалост, тај мангуплук који покушаваш да емитујеш, није баш потпуно у складу са кесицама које поседујеш. Обично то тако иде – написао је Шапић у одговору, али се изгледа и сам постидео својих речи, пошто је убрзо након тога уклонио твит.

Уследио је одговор Веселиновића, коме је Шапић и име промашио, назвавши га Новицом.

 

– Ви уместо да одговорате на пријаве нелегалних радова које се дешавају на вашој општини, и питања грађана пишете увреде и претите – казао је активиста из „Не давимо Београд“.

Иначе, Шапић се у последње време понаша као да је потпуно изгубио компас. Редовно улази у клинч са новинарима, неистомишљеницима, не прихвата критике, нити било шта друго што се не поклапа са његовим интересима, а његова најновија скандалозна опаска била је то да је „небитно што је више од 2.700 лекара потписало петицију против Кризног штаба, већ да је важно да то 88.000 њих није учинило.