Прочитај ми чланак

Ако тражиш опозицију Вучићевој власти – јави се Дверима (Видео)

0

Док се већина старих српских политичких странака распада, Покрет Двери наставља борбу против Вучићеве власти.

Пре свега желимо да се захвалимо свим Боранима који су подржали Покрет Двери на локалним и републичким изборима, и тиме се јасно определили да су против страначко-пљачкашког система и диктатуре и једноумља које се формирало како у републици тако и на локалном нивоу.

У Бору су Двери прешле цензус на 10 бирачких места, а на појединим местима смо имали преко 7% гласова. Битно је напоменути да су Двери у Бору добиле знатно више гласова него на изборима 2012 год. што јасно говори да подршка нашем покрету у народу расте упркос медијском мраку и блокади, и да наше време тек долази.

Зато данас у Бору покрећемо Нову српску опозицију, са циљем да се супротставимо личном режиму Александра Вучића. Свуда где буду угрожени интереси Србије и српског народа, свих наших породица и грађана под новом влашћу, тамо ће бити Двери као организована опозициона снага. У Нову српску опозицију су добро дошли сви који су против НАТО-парламента и НАТО-Владе Србије.

И док се постојеће странке распадају и сливају у СНС ми настављамо са борбом против диктатуре, једноумља и тоталитаризма, јер како каже наш велики песник и филозоф „Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може“.

Ако тражиш опозицију вучићевој власти – јави се Дверима, нови је слоган нашег Покрета.

Информативна служба Двери у Бору