Прочитај ми чланак

АФЕРА ЗА АФЕРОМ Министарки Кисић стан од Владе у центру Београда!

0

Афера за афером! Стамбена комисија Владе Србије доделила је стан Вучићевој новој миљеници Дарији Кисић и то у самом центру Београда, у Симиној улици! Није познато да ли је Влада Србије министарки Кисић доделила стан на коришћење са или без права откупа, али с обзиром на то да је Александар Вучић присвојио државни стан од 117 m2 за време НАТО бомбардовања, све је могуће.

Оно што је занимљиво је да Уредба по којој ради стамбена комисија Владе, предвиђа да је могуће доделити службени стан на коришћење само министрима и државним секретарима чије је место пребивалишта изван Београда и то на временски период ограничен трајањем мандата. Међутим, навикли су стари/нови радикали на кршење закона и приватизацију државних станова.

Министарка Кисић јесте рођена у Сарајеву 1976.године али већ годинама живи у Београду, тако да никако не испуњава услове из владине уредбе. Оно што је такође веома занимљиво је да у катастру, иако то закон предвиђа, није забележена квадратура овог стана. Да ли је то намерно урађено није познато, али јесте наведено да је основа зграде 270м2, што би онда могло да значи да је толика и површина овог стана.

Наиме, по цртежу би се рекло да стан заузима цео спрат ове стамбене зграде.

Како време пролази и како се полако склапају коцкице, постаје полако јасно како је и зашто некада скромна лекарка, а данас министарка Дарија Кисић, постала јуришник и јастреб Вучићевог режима, како је добила је највише државне функције и сумњиве привилегије, а њен рођени брат могућност да хара на државним тендерима и добија спорне послове вредне милионе евра.