Прочитај ми чланак

Бреговић свира Путину у Москви за Нову годину

0

Није мала ствар певати једном председнику, поготову ако је у питању први човек Русије Владимир Путин и дочек 2013. године. За ову част, али и одговорност, композитор Горан Бреговић ће, наводно, добити 120.000 евра.

Горан Бреговић наступиће у Москви 31. децембра и то на прослави која ће бити одржана у елитном московском насељу Барвиха, а којој ће присуствовати председник Руске федерације Владимир Путин и његова супруга Људмила.

Осим председничког пара, популарни Брега забављаће руску елиту и наводно, за овај ангажман добиће 120.000 евра. У истом друштву на истом месту требало би да се нађу Мира Марковић и Марко Милошевић, који као што је познато живе у Барвихи.

Концерт и прослава биће одржана у сали тржног центра Лакчери вилиџ, и неће бити потпуно затвореног типа. Наиме прослави је могао да присуствује „свако“ ко је био у стању да једну карту за ВИП ложу плати 4000 евра.

Како преносе медији, осим Бреговића пред првим човеком Русије у елитној Барвихи наступиће бенд Дјука Елингтона који је после очеве смрти преузео син Мерсер Елингтон, а помињу се и џезери Дизија Гилепсија, тако да ће се на бини наћи више 50 музичара….

 

(Курир)