Прочитај ми чланак

СКАНДАЛ ИЛИ ПОДМЕТАЧИНА: Откуд глисте у месу Матијевића?

0

crvi

– Слике меса са црвима које су постављене на лажном твитер профилу су подметање од стране конкуренције. У ИМ Матијевић доо је све уредно прегледано од стране републичке ветеринарске инспекције.

Код нас су на линији клања сваки дан присутна три ветеринарска инспектора који прегледају све и апсолутно ништа не може изаћи из кланице, а да претходно није прегледано и одобрено од инспекције – саопштено нам из ове компаније.

Друштвеним мрежама већ неколико дана кружи скандалозна фотографија на којој се види месо, наводно купљено у месари Матијевић, а из којег излазе глисте.

И док једни тврде да је у питању само покушај конкуренције да подметачином наруши углед ове компаније многи тврде да ово није први сличан случај.

Покушали смо да сазнамо која је права истина и да ли је у питању аутентична фотографија.

На слици се види рачун на износ од 108 динара, као и да је у питању свињска џигерица, али се не види где је месо купљено, већ само број продавнице.

Након објављивања, многи корисници Твитера су осудили овакву продају, а појединци су навели и да ово није први инцидент који се догодио са производима поменуте месаре.

На другој страни, из Матијевића нам је саопштено да се ради о подметању од стране конкуренције, као и да је циљ блаћење ове фирме од стране конкурентских компанија.

Слике меса са црвима које су постављене на лажном твитер профилу су подметање од стране конкуренције. У ИМ Матијевић доо је све уредно прегледано од стране републичке ветеринарске инспекције. Код нас су на линији клања сваки дан присутна три ветеринарска инспектора који прегледају све и апсолутно ништа не може изаћи из кланице, а да претходоно није прегледано и одобрено од инспекције. Наши потрошачи могу да буду апсалутно сигурни у квалитет и исправност свих наших производа, саопштено је из компаније Матијевић.

(Телеграф.рс)