РТС ИЗВЕСТИО О СКУПУ ЗАВЕТНИКА

11

На протесту у центру Београда присталице Српског сабора Заветници затражиле од Владе да поништи Закон о сарадњи са НАТО-ом и распише референдум о даљем приближавању и сарадњи са Алијансом. Учесници скупа потом су се окупили испред РТС-а, где су затражили бољи медијски третман и већу заступљеност у програму.

Радоњић преломио, Митровић пропушта Дарушафаку

0

Имао је ту повреду скочног зглоба, која га је мало успорила. Ништа озбиљно није било, али довољно да не може да тренира пуним интезитетом – каже тренер Црвене звезде

Америка прича о Бобију, Марјановић одличан као стартер, Бјелица промашивао

0

Кошаркаши Сан Антонија поражени су на гостовању Оклахоми 111:92, а српски центар Бобан Марјановић је, као стартер, постигао 13 поена и имао шест скокова

РУСКО-СРПСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР: Русија између Крима и Сирије

2

У понедељак 28. марта, у 19 ч, Руско-српски културни центар организује трибину „Русија између Крима и Сирије“.

ПРЕСУДИО И ШЕШЕЉУ И МЛАДИЋУ Пресуда Караџићу утицаће и на друга суђења у Хагу

55

Из образложења пресуде Караџићу јасно се може наслутити какав ће бити исход хашких процеса против Младића и Шешеља.

ПАО РТС, „обећавамо емитоваћемо вечерас НЕ У НАТО“ (ВИДЕО)

265

У организацији Српског сабора Заветници и низ патриотских удружења и покрета, у правцу Београда на антиНато протест, како Србин.инфо сазнаје, кренули су организоване групе из Новог Сада, Шабца, Руме, Крагујевца, Ваљева, Лазервца, Лајковца, Краљева, Ниша, Лесковца и из Пожеревца.

Како се „ноћни соко“ стрмоглавио у блато

20

На обарање невидљивог авиона “Ф-117А”, чуда америчке стелт технологије, “потрошили” смо 25 до 30 секунди. Успели смо из трећег покушаја, првом ракетом. Када смо погодили циљ, на радару смо јасно видели да су се остали авиони из те групе разбежали, а и ми смо одмах почели да се премештамо на други ватрени положај.

РУСКИ ПОЛИТИКОЛОГ : Пресуда Караџићу је освета Запада!

5

Леонид Савин, геополитичар „Катехон“ Тхинк-танк организације за „Новости“ о бившем председнику РС, претњи исламиста, сукобима у Сирији… Хашка казна је превисока. Русија учила на страдању Југославије.

БАЛКАН ИНФО – МАРКО ЂУРИШИЋ И НЕМАЊА ШАРОВИЋ: Сукоб две различите политике и виђења будућности! (ВИДЕО)

0

Гости емисије „Актуелно“ били су Марко Ђуришић и Немања Шаровић, потпредседници Социјалдемократске странке и Српске радикалне странке. Са нашим гостима смо разговарали о најављеним парламентарним изборима и о политичкој сцени Србије, али и о геополитичкој ситуацији у свету и у региону. Погледајте целу емисију и сазнајте више о бројним занимљивим темама.

Никола Саркози: Потребна реформа ЕУ увођењем Русије

43

Време је да се Европска унија реформише увођењем Русије и Турске у нову „проширену“ верзију континента, изјавио је бивши председник Француске Никола Саркози француском политичком недељнику „Поан“.

Владимир Путин честитао Асаду на ослобађању Палмире

3

Руски председник Владимир Путин честитао је Башару ал Асаду на ослобађању древног града Палмире, саопштио је портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Караџић ће у затвор, а шта ћемо са Бушом, Блером, Клинтоном…

8

Зар заиста неко може да верује да би се Караџић суочавао са 40-годишњом казном затвора да је служио интересима САД на Балкану? Индонезијски диктатор генерал Сухарто извео је не један већ два масакра током своје каријере и број убијених прелазио је милион али он је умро као слободан човек у 86. години. За разлику од Караџића, Сухарто је био фаворит Стејт департмента, тврди Кларк.

Мучки на Србина: Албанац газио Драговића у Бечу! (ВИДЕО)

3

Пријатељску утакмицу између репрезентација Аустрије и Албаније, одигране у Бечу, тако није схватио фудбалер гостујућег тима Ергис Каче.

Трамп: Снаге против ИД или нећемо вашу нафту

5

САД можда обуставе куповину нафте од С. Арабије и других савезника уколико они не укључе своје снаге у борбу против ИД ако ја будем председник, каже Трамп.

Полицајци најављују кривичну против Стефановића

10

Иако је најављено неколико хиљада учесника, на протесту Независног полицијског синдиката Србије појавило се тек њих двадесетак.

Хашки трибунал – 68 Срба, укупно 1165 година затвора

3

Пресудом против лидера радикала Војислава Шешеља, која ће бити изречена 31. марта, Хашки трибунал се приближава крају свих првостепених суђења.

Руска дипломатија потпомогнута авијацијом ствара чуда

1

На неки чудесан начин атмосфера у свету почиње да се мења, изјавила је званична представница Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова и додала да се догађаји више неће одвијати као до сада.

ШЕШЕЉ: Држимо митинге по целој Србији, немамо паре за рекламе

28

Јуче смо имали митинг у Зајечару, у данас смо били у Сомбору од 12 сати, затим идемо у Пријепоље, па Чачак, Прокупље, Панчево, Ваљево…, најавио је Шешељ.

АНАЛИТИЧАРИ О ПАЛМИРИ: Ако ИДИС жели да опстане, Турска и Америка морају да одреше џепове

2

Извештаји да су снаге сиријске владе преузеле град Палмиру од снага ИДИС-а доказују да терористичка група не може да издржи устаљене нападе, рекао је за Раша Тудеј Грегори Копли, стратешки аналитичар и уредник Defense & Foreign Affairs.

Јован Б. Душанић: Губљење политичког компаса и државног достојанства

6

  Одмах после „српске октобарске револуције“ (2000) нове власти у Србији су се поставиле у губитничку преговарачку позицију тврдећи да „ЕУ нема алтернативу“ и без резерве нас препустили на милост и немилост Западу. Уверавали су нас како ћемо сада (после 2000. године) у новом „партнерском односу“ са Западом брзо остварити стабилност и развој, те да […]