Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Држимо митинге по целој Србији, немамо паре за рекламе

0
Фото: Србин.инфо

Фото: Србин.инфо

Јуче смо имали митинг у Зајечару, у данас смо били у Сомбору од 12 сати, затим идемо у Пријепоље, па Чачак, Прокупље, Панчево, Ваљево…, најавио је Шешељ.

Лидер СРС Војислав Шешељ каже да је презадовољан што се, како тврди, чак 30.000 људи појавило пре два дана на митингу СРС у центру Београда, и очекује да ће велику подршку његова странка имати и на скуповима које ће радикали свакодневно организовати.

– Јуче смо имали митинг у Зајечару, у данас смо били у Сомбору од 12 сати, затим идемо у Пријепоље, па Чачак, Прокупље, Панчево, Ваљево… Нема више пауза, сваки дан по један митинг. Кампања нам се највише базира на митинзима јер немамо пуно пара, иако смо од 2012. године уштедели око 20 милиона и сада на изборном рачуну имамо око 25 – каже Шешељ. Додаје да у свим градовима очекује велику подршку.

– Ово у медијима су све лагали за митинг у Београду. Било је преко 30.000 људи, а они тврде да је било 2.000 – тврди Шешељ.

Додаје да се њихови спотови неће много вртети по ТВ.

– Идемо углавном преко интернета и на митинге. И у свим градовима ћу имати другачији говор, моји говори нису исти као јаје јајету. И није истина да нисам критиковао власт и Вучића. Једино сам њега и критиковао – тврди Шешељ.

Извор: Курир