ПРАВОСЛАВНЕ ВЕСТИ: Принцу Чарлсу букет од јединог српског детета у Призрену

4

Принц Чарлс је приликом посете Косову и Метохији изразио интересовање за рестаурацију и конзервацију оштећених фресака у призренским црквама.

ИНДИЈАН ВЕЛС – ФИНАЛЕ НА – ИЋ! Новак опет добио Надала! (ВИДЕО)

4

Новак Ђоковић пласирао се у финале турнира из Мастерс 1000 серије у Индијан Велсу, пошто је савладао Рафаела Надала са 7:6 (7-5), 6:2.

ТРАМП УЗВРАЋА УДАРАЦ Објавио снимак на којем Клинтонова лаје, а Путин јој се слатко смеје! ВИДЕО

5

Владајућа америчка елита, уклјучујући и врхушку његове Републиканске партије, већ данима „шамара” Доналда Трампа који упркос томе и даље убедљиво води међу станачким претендентима на Белу кућу.

ХОЋЕ МИГРАНТЕ: У Европи се протествовало са паролом ‘Избеглице, добро дошле’ (ВИДЕО)

4

Хиљаде људи изашло је данас, у суботу 19.марта, на улице у европским престоницама да изразе подршку мигрантима, дан након што су Европска унија и Турска постигле коначан договор у циљу решавања највеће мигрантске кризе на континенту од Другог светског рата.

ИСТОРИЈА ЈЕ ИСПИСАНА: Мега је у финалу АБА лиге

2

Први финалиста плеј-офа АБА лиге је екипа Мега Лекса, која је и други пут у два одиграна меча савладала подгоричку Будућност, неприкосновену у лигашком делу сезоне.

БАЛКАН ИНФО – БРАНИСЛАВ РИСТИВОЈЕВИЋ: Свако ко не изађе на изборе даје свој глас Вучићу! (ВИДЕО)

9

Гост емисије „Интервју“ био је проф. др Бранислав Ристивојевић, председник покрајинског одбора Демократске странке Србије, посланик Скупштини АП Војводине и професор на Правном факултету у Новом Саду.

Звезда испратила Спартак са четири комада (ВИДЕО)

0

Црвена звезда суверено влада у шампионату Србије. Данас је до врха напуњена мрежа Спартака и забележен је 23 узастопни тријумф. Звезда је пред око 12.000 гледалаца победила Суботичане са 4-0 (1-0).

ОСТВАРУЈЕ ЛИ СЕ САН СВИХ НАШИХ НЕПРИЈАТЕЉА: да мислимо да смо неко, а да нас, у ствари, више нема?

5

Принца Чарлса на аеродрому сачекују дечица са хлебом и сољу, а на глави почаствованог малишана – шеширић?! Стиди ли се ова власт шајкаче под којим су наши преци гинули барабар са Чарлсовим? Зар под том капом нису јуришали јунаци са грудима окићеним ордењем, који су задивили свет беспримерним жртвовањем?

ЖЕЉКО ЦВИЈАНОВИЋ: Ако је Балкан следећи…

5

Да ли су принц Чарлс и хрватско блокирање Србије за ЕУ две ствари или само два лица једне?

НAСИЉЕ У УНИФОРМИ: Полицајац претукао љубавницу полицајку и њеног мужа

6

Полицајац из Крушевца В. З. је привремено суспендован јер је претукао колегиницу са којом је био у љубавној вези, а потом и њеног мужа.

ЕКСКЛУЗИВНО: Ево шта је Бошко Обрадовић одговорио на питања читалаца СРБИН ИНФО

44

Читаоци „Србин инфо“ вечерас ће имати прилику да постављају питања лидеру Двери Бошку Обрадовићу о свим политичким и економским темама.

СУДБИНА ЗЛАТА Краљевине Југославије

14

Краљевина Југославије је пре Другог светског рата имала 64 тона злата у златним резервама. 11 тона злата је било у земљи, а 53 тона злата у САД и Великој Британији.

Кркобабић: Подржавамо Вучића зато што је време да Србија почне да побеђује

13

Лидер ПУПС-а Милан Кркобавић истакао је данас да пензионери у Србији желе дугорочну стабилност, због чега је ова странка уз СНС и Александра Вучића.

ШТА ТО ПРИЧАШ ЛАЗО: Лазански – не можемо размишљати емотивно због НАТО бомбардовања

96

Нисам за то да посебно журимо у НАТО и коначно реч о томе морају да дају грађани Србије на референдуму. Мислим да би сада улазак у тај војни савез био као улазак у четнике 1946. – изјавио је у Нишу Мирослав Лазански, кандидат за посланика листе „Александар Вучић – Србија побеђује“.

НАПРЕДЊАЦИ ПУКЛИ У СУРДУЛИЦИ: Зорана Михајловић отишла бесна и фрустрирана!

28

Потпредседница СНС Зорана Михајловић посетила је у петак Сурдулицу где је грађанима поручила да Сурдулица заслужује много више од онога што данас има.

Либија – бесконачни ћорсокак за Запад

1

Запад готово пет година није спомињао Либију, да би у последње време поново почео да упире поглед у ту земљу. Некадашња моћна џамахирија сада је легло хаоса и ново потенцијално упориште ДАЕШ-а, које с обзиром на географски положај представља озбиљну опасност за Европу.

Хоће ли Трамп променити Америку?

4

Иако ће бити одржани тек за нешто више од седам месеци — као и сваке преступне године, првог уторка после првог понедељка у новембру, то јест 8. новембра 2016. — амерички председнички избори овог пута, утисак је, привлаче нарочиту пажњу светске јавности.

Ердоган: Европа се “игра у минском пољу” пошто пружа подршку Курдима

2

Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да се Европа “игра у минском пољу” пошто пружа подршку Курдима.

ДНР: Пет украјинских војника погинуло у минском пољу, које су сами поставили

3

Украјинска обавештајна група, у којој је било пет бораца, страдала је од мина које је сама поставила у области насеља Андрејевка, саопштио је заменик команданта корпуса Министарства одбране самопроглашене Доњецке народне републике Едуард Басурин.

Јован Б. Душанић: Не у ЕУ

6

„Сматрам да је за Србију пут ка европским интеграцијама којим је (безалтернативно) кренула погрешан и да не одговара нашим националним интересима, поготово што чланство у ЕУ претпоставља и претходно учлањење у НАТО.“ Имајући у виду да сам последњи панелиста овог тродневног скупа[1] и да је ограничено време предвиђено за моје излагање, те ценећи немачку пословничку […]