Прочитај ми чланак

Кркобабић: Подржавамо Вучића зато што је време да Србија почне да побеђује

0

ana-nikolic-krkobabic

Лидер ПУПС-а Милан Кркобавић истакао је данас да пензионери у Србији желе дугорочну стабилност, због чега је ова странка уз СНС и Александра Вучића.

Он је, на предизборној акцији „Србија побеђује – свет припада и нама“ у Кнез Михаиловој улици, обраћајући се грађанима, рекао да је, када су побеђивали појединци или групе, Србија губила.

„Губили смо сви ми. Појединачно и заједно. Очекујемо да овога пута, а нема разлога да тако не буде, пензионери неприкосновено дефинишу свој основни циљ и интерес, а то је дугорочна стабилност“, нагласио је Кркобабић.

Он је истакао да пензионери желе редовне и сигурне пензије, да живе спокојно и мирно, а да им је најважнија жеља да њихова деца остану у земљи.

„Зато смо са СНС, са Александром Вучићем и зато ће Србија да победи“, нагласио је Кркобабић додајући да нико не треба више да потцењује интелект и здрав разум пензионера Србије.

Он је истакао да више не пролазе авантуристи и обећања.

Према његовим речима, привремено смањење пензија и плата био је нужан солидарни допринос да се спасе земља од амбиса у који је ишла.

Пензионери, како је додао, нису по први пут дали свој допринос земљи, већ то чине од 1945. на овамо.

„Све што је грађено, градили су они и сада су спремни да помогну држави“, уверен је Кркобабић додајући да се премијер Вучић искрено захвалио њима на том доприносу, што нико пре није учинио.

Кркобабић је оценио да су пензионери хероји који знају како се гради и ради, који желе бољу будућност Србије.

(Танјуг)