Прочитај ми чланак

НАПРЕДЊАЦИ ПУКЛИ У СУРДУЛИЦИ: Зорана Михајловић отишла бесна и фрустрирана!

0

surdulica1 (1)

Гостовање министарке Зоране Михајловић у Сурдулици је изазвало нове сукобе СПС и СНС, најпре су социјалисти саопштили да је функционерка СНС изнела гомилу кажи, а потом је СНС реаговао назвавши лидера социјалиста у Сурдулици Новицу Тончева бахатим лажним доктором.

“Дошло је време да грађани пошаљу у политичку историју ове најгоре политичке манипуланте, који користе сваку прилику да нападну Владу Републике Србије и премијера Александра Вучића“, наводи се у саопштењу СНС.

Напредњаци су позвали грађане Сурдулице да се одлуче да ли желе повратак у прошлост пуну пљачки, злоупотреба и назадовања Сурдулице, или за себе и своју децу желе будућност, ред и рад, модерну и уређену Србију, инвестиције, нова радна места и европски животни стандард.

У претходном саопштењу из СПС који су потписали Новица Тончев и председница општине Александра Поповић упућено је извињење због тога што немају купљене сега-мега дипломе које би им помогле у бољем водењу општине Сурдулица.

„Очигледно је министарка из Сурдулице отишла нервозна и фрустрирана због дочека свега 100 грађана запослених у јавним предузећима, два директора и једног конобара из редова СНС-а“, навео је локални СПС.

Потпредседница СНС Зорана Михајловић посетила је у петак Сурдулицу где је грађанима поручила да Сурдулица заслужује много више од онога што данас има.

 

(Б92)