ИСПОВЕСТ СРБИНА ОЖЕЊЕНОГ АЛБАНКОМ: Едмонда ми је као добитак на лутрији

2

Зоран Томић, из Сагоњеве, задовољан избором супруге. На венчању уз преводиоца, а сада течно говори српски. Трогодишња Бојана је круна наше љубави.

МУХАРЕМ БАЗДУЉ: Зашто је шеснаеста годишњица бомбардовања у јавности видљивија од петнаесте?

0

nato bombardovanje zastava kragujevacc3_f

Србија ће фактички ући у НАТО на начин који подсећа на оно пословично „кување жабе” – постепено, да се и не примети. А НАТО ће у Србију улазити кришом, као и досад.

ЗЕЛЕНИ ГАДАФИЈЕВ ОТПОР: Египат служи Арабији уместо да се држи договора са нама

4

„Египат, Саудијска Арабија и друге заливске сунитске земље удружиле су се против немоћног Јемена. Ова војна авантура се неће добро завршити по Египат и Арабију. Египту сопствени регионални проблеми морају бити приоритет, уместо служења Саудијској Арабији. Ми смо помогли Египту да идентификује регионалне саботере, платили смо све рачуне како би очували безбедност, ред и закон у Египту са намером да окончамо регионални тероризам и уцене.

ЦРНОГОРАЦА И ЕВРОПЉАНА – четристо милиона

10

Ако се Русима, због овога, крв не заледи у жилама, онда им спаса нема. Црногорци су јаке, одважне, правдољубиве и рускољубиве Србе истерали и из себе и из Црне Горе, а неће ли обичне Русе који су тамо далеко, далеко од мора… али, то беше нека друга песма. Њу ћемо по завршетку туристичке сезоне која без Руса и Срба све више личи на седам мршавих крава.

МИТРОВИЋ ЧЕКА ШАНСУ: Орлови могу и против најбољих

1

Имамо добру екипу, спремну да се равноправно носи са најјачим европским репрезентацијама, каже селектор Србије Радован Ћурчић пред меч са Португалом.

ПОГЛЕДАЈТЕ ОДГОВОР поноситог Сиријца ухапшеног због раскринкавања Израела (ВИДЕО)

1

Иако рат бесни у Сирији, морал становништва је на високом нивоу, као и вера у своју војску и председника Башара ел Асада.

ПОПЛАВЕ ПРЕТЕ: Вода се приближава кућама, поплављени хектари, ванредно због поплава

1

Навео је да је воде било и у подруму Седме гимназије у Шејкиној улици у Миријеву и да су реаговале ватрогасно спасилачке јединице.

РАТНИ КОМАНДАНТ 712.ПОХЕ: Отворено писмо начелнику Генералштаба Војске Србије генералу Диковићу

22

Унапред захвалан на одговору, Ваш бивши, а можда и будући потчињени, пензионисани пуковник авијације,
ратни командант 712.похе, носилац златног летачког знака, Милорад Ђошић – пилот.

Арт тура на аеродрому „Никола Тесла“

1

Путници који користе авионски превоз од 27. марта на аеродрому „Никола Тесла“ могу да погледају 17 дела из колекције Народног музеја, а све то у оквиру изложбе „Арт тура“. Циљ је да се страни и домаћи посетиоци Србије и Београда што боље и непосредније упознају са културним благом Србије, па се тамо могу погледати дела […]

ЕКСТРЕМИ: др Драган Петровић и Милан Видојевић о променама у светском поредку (Видео)

1

Иако управо српски фактор у тим променама после пар деценија искључиве америчке доминације, сада добија шансу за праведније решење својих интереса владајуће елите у Србији то недовољно препознају и задржавају поглавито вазални и чак удворички однос према нама најненаклоњенијим страним силама.

Фестивал вина на Копаонику

1

Трећи зимски фестивал вина „Winterfest“, на коме наступа 30 винарија из шест земаља, почео је прекјуче на Копаонику и трајаће до недеље, 29. марта. Руководилац Групе за виноградарсво и винарство у Министарству пољопривреде Дарко Јакшић рекао је да је значајан део трогодишњег рада био посвећен мапирању винских региона у Србији што, пре свега, користи произвођачима вина […]

Црна Гора у раљама кредита и камата

5

Црна Гора је постала заробљеник дугова. То је „признала“ и извршна власт, саопштавајући да је последњег дана прошле године јавни дуг износио нешто више од две милијарде евра, а са новим зајмовима, који су потом уследили, достигао је алармантних 65 одсто БДП.

„ММФ неће дозволитии повећање плата“

0

Из Владе поручују да ће се борити са ММФ-ом да у случају наставка добрих резултата дозволе измену договора и омогуће повећање пензија и плата у јавном сектору.

Шта се крије иза Монтгомеријеве „бриге“ за Србију?

2

Да ли се Вилијам Монтгомери, бивши амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији, с правом забринуо да би сукоб између Украјине и Русије могао да доведе до подела у српском друштву или његове речи имају за циљ да „трасирају“ пут јавном мњењу у Србији за неке потезе које ће наша земља морати да повуче, питање је са хиљаду одговора, оцењују саговорници Спутњика.

Моника Белучи гради вилу у Требињу?

2

Моника Белучи наводно је разгледала плацеве у Требињу и распитивала се о ценама, пошто ту жели да изгради викендицу, пише Курир.

Украјинске власти прете Никити Михалкову

1

Служба безбедности Украјине (СБУ) упозорила је руског режисера Никиту Михалкова да ће у случају његове посете Луганску „бити предузете одговарајуће мере“, саопштио је портпарол СБУ Маркијан Лубкивски.

Шредер: Запад је направио грешку када је почео са покушајима да изолује Русију

4

Бивши немачки канцелар Герхард Шредер критиковао је политику владе Ангеле Меркел према Русији, када је реч о ситуацији у вези са Украјином.

РАСПЛЕТ ИНЦИДЕНТА У ПОДГОРИЦИ: Предао се осумњичени за напад на руског голмана (ВИДЕО)

7

Подгоричанин Лука Лазаревић, који је осумњичен да је у петак увече на фудбалској утакмици Црна Гора – Русија бакљом погодио у главу голмана Игора Акинфејева, предао се у суботу и одмах је пребачен у полицијску станицу у главном граду Црне Горе.

Српска листа тражи национална одељења у Црној Гори

4

,,Хоћемо национална одјељења у основним и средњим школама како Црногорцима не бисмо сметали“

ЕУ формирала тим за анти-руску пропаганду

5

Европски савет, којег чине лидери 28 чланица ЕУ, задужио је на последњем самиту високу представницу за спољну политику и безбедност Федерику Могерини да до краја јуна припреми план против пропагандног утицаја Москве на бивше чланице совјетског блока, али и на грађане западних земаља, а недавно је формиран тим који ће осмислити стратегију.