УХАПШЕН! Код брата албанског премијера пронађен даљински упаљач за беспилотну летелицу!

28

На енергично инсистирање амбасадора из ЕУ организатори утакмице морали су да их пусте на стадион.

РТС – ВАШЕ право да се обратите ВУЧИЋУ! (ВИДЕО)

43

Док је новинар РТС интервјуисао своје госте улетео је гледалац који је уживо у преносу исказао своје лично мишљење о српском премијеру Александру Вучићу.
Послушајте:

СРБИЈА – АЛБАНИЈА (УЖИВО): Шиптари успели – УТАКМИЦА НЕЋЕ БИТИ НАСТАВЉЕНА!!!(ВИДЕО)

226

22:14 Како јављају новинари РТС са стадиона у Хумској и ако судије, српски играчи и делегати хоће да наставе уткамицу албански играчи одбијају да изађу на терен док СЕ НЕ ИСПРАЗНИ СТАДИОН СА СРПСКИМ НАВИЈАЧИМА!!!

РУШЕ ЋИРИЛИЦУ: Министарсво одбране не поштује Устав

4

„Поштовани,
преко мреже наших сарадника добили смо информацију о неуставном постављању натписa o гостовању састава „Мањифико“ који сарађује са Уметничким ансамблом „Станислав Бинички“.

Србија савладала Шпанију у Кадизу и пласирала се на Европско првенство У21

2

Млади фудбалери Србије, играчи рођени 1. јануара 1992. године и млађи, пласирали су се на Европско првенство 2015. године у Чешкој пошто су у Кадизу савладали Шпанију са 1:0 у реванш мечу баража

Плац у Црној Гори Путину на дар

1

Мештани Грбља, црногорског насеља између Будве и полуострва Луштица, понудили су председнику Русије Владимиру Путину плац на поклон, а свештеник Миајло Бацковић овлашћен је да вест о њиховом поклону пренесе руским властима уочи Путинове посете Београду, преносе локални медији.

Још 7 дана до свечане промоције енциклопедије Catena mundi

0

Свим читаоцима наше издавачке куће и љубитељима дела Предрага Р. Драгића Кијука поручујемо да је до свечане промоције енциклопедије Catena mundi остало још само 7 дана. После 22 године, поново ће се причати о Cateni mundi. У уторак, 21. окотбра у 19 часова у Свечаној сали Задужбине Илије Коларца, одржаћемо велику промоцију енциклопедије. Catena mundi […]

ДВЕРИ: Шетња за војвођанске фотеље (Видео)

2

Повеништво Покрета Двери Нови Сад жели да укаже на неке неправилности у изјавама водећих Војвођанера, током Сучељавања на РТВ. То су у најмању руку неправилности, да не кажемо лажи. Овом приликом ћемо изузети чињеницу да су их Владан Глишић и академик Чавошки разбили у тој емисији на паран парчад, па ћемо се бавити само материјалним чињеницама и лажима Војвођанера, првенствено једне госпође, дрске и чињенички непотковане, Браниславе Костић.

Кина и Русија потписале 39 споразума, граде пругу за брзине од 400 километара на час

8

По овој прузи, коју ће градити кинеске и руске компаније и у коју ће бити уложено десет милијарди долара, возови ће се кретати брзином од 400 километара на час. Пруга је део будућег евроазијског транспосртног коридора за велике брзине Москва – Пекинг.

ГРМЉАВИНА НАД БЕОГРАДОМ: Стрижи полетели, Београђани одушевљени (ВИДЕО)

1

Стрижи су једна је од три активне акро-групе руских војно-ваздухопловних снага која на својим наступима изводи мноштво групних и соло акробатских маневара

Русија: На Криму почео попис становништва

0

У Републици Крим и у Севастопољу ће се од 14-25. октобра одржати први попис становништва од 2001. године.

Нереди у центру Кијева, посланици побегли из парламента

4

Број повређених међу екстремистима се не зна, а полиција је учеснике протеста назвала „провокаторима“ и објавила да је имала 15 рањених – са разбијеним главама, поломљеним рукама. Полиција је објавила је и да је привела 21-ог „учесника нереда“.

Тома Николић у америчкој серији Бруклин 99!

3

Председник Србије нашао се у једној епизоди популарне америчке серије о њујоршкој полицији

Чепурин: Грађани Србије ће топло дочекати Путина

6

Срби осећају снажну линију напада других земаља, које се налазе са друге стране барикада, и које покушавају много да ревидирају, да преиначе, да положе на Србе одговорност за историјске катаклизме, на пример, за почетак Првог светског рата. Зато, ма како то нерационално звучало, неопходно је одржати се на површини, заштитити своју историју, сећање на прошлост. За читав дуги период наших односа ми смо са Србима били заједно у многим трагичним ситуацијама. И за време ослобођења Балкана од Турака, и у оба светска рата. Тако да овде видим огроман потенцијал за сарадњу наших земаља у разним областима, између осталог за заштиту и очување свог идентитета.

СУТОРИНУ ВРАЋАЈУ ТРЕБИЊУ Република Српска добија излаз на море? (ВИДЕО)

33

„Све је у рукама наших политичара. Нико нема право да преда то место, јер то нама нико од суседа не би урадио да има тако чисту ситуацију“, истиче овај професор, који изражава жаљење што се у последње време не оглашава требињски владика Григорије „који се жестоко борио да Суторина буде враћена БиХ“. Он подсећа да је БиХ у Краљевину СХС ушла са два излаза на море: Неум – Клек и Суторина код Херцег Новог.

НОВА УЦЕНА ЕУ: Захтевамо да Србија током посете Владимира Путина поручи…

36

„Србија је земља кандидат и очекује се почетак преговора. У том смислу, очекујемо да током посете руског председника Владимира Путина, српске власти јасно …

ОДЛИКОВАЊЕ У СРБИЈИ: Путину сребрни орден првог реда

0

Најважније државно одличје израђено је од најфинијих материјала, сребра и порцелана. Орглица на којој се носи у посебно свечаним приликама састављена је од 19 чланака, дизајнираних у облику крста, орла Немањића и акантуса

ВОЂА СРПСКИХ НАВИЈАЧА: Окупљање је у 18 часова код Храма Светог Саве!

15

Прави је тренутак да стане кум уз кума, брат уз брата, Србин уз Србинa!
Сви заједно уз нашу репрезентацију до пласмана на ЕУРО 2016. год!

МИЛА АЛЕЧКОВИЋ ЗА „СРБИН ИНФО“: Запад Србији припрема нову „подобну“ леву и десну опозицију

105

Они замишљају да ће све моћи да се заташка и „среди“ „меком трговином“, како је говорио Монтескије. Радиће у Србији ускоро поново дебеле народне мотке.

Уместо исламисте, Турска засула ракетама Курде

7

Турска авијација бомбардовала је положаје Курдистанке радничке партије (ПКК) на југоистоку Турске, пренео је данас турски дневник „Хуријет“.