АМЕРИКАНЦИ ТВРДЕ: Са овим пакленим оружјем смо непобедиви! (5х брже од брзине звука)

14

Elektormagnetni top-476793

Непријатељ на нас може да баци било шта, али сада имамо могућност испаљивања великог броја ових ракета и мислим да нас напросто није могуће надјачати јер ми без муниције нећемо остати – констатовао је контраадмирал Клундер.

СРС: Томислав Николић поново избегао суђење

1

Припремно рочиште које је заказано за данас по приватној тужби Војислава Шешеља против Томислава Николића због изношења у јавност лажне информације да је Шешељ из Хага наручио Николићево убиство одложено је за 16. мај 2014. године.

Западни притисак на Русију сломљен у Немачкој

0

Немачке реакције на кризу у Украјини указују на кризу о којој се још не дебатује, али се то неће избећи– кризу западног савезништва.

БАУК ПРАВОСЛАВЉА КРУЖИ ЕВРОПОМ: Амерички „Нови поредак” постао стари

9

Они покушавају да изграде православни бастион против Запада…“, речи су шведског министра спољних послова Карла Билта на неформалном састанку шефова дипломатије ЕУ у Атини 5. априла 2014. године. [1]

КУП: Јагодина за репризу са Вошом

0

Фудбалери Јагодине пласирали су се у финале Купа Србије другу годину узастопно.

Кривичне пријаве због смрти мале Анастасије

2

„Лекари су оманули на самом почетку. У Врању, уместо да раде биопсију, они су је оперисали. Нишким лекарима требало је 40 дана да нам кажу дијагнозу. Касније се испоставило да није била тачна. Лутали смо, а мојој принцези је било све горе. Бол је превелик“, прича отац Драган Трајковић.

Вучић: Штитићемо свој интерес у Јужном току колико можемо

4

Председник СНС је изјавио да ће Србија учинити све да заштити своје економске и виталне националне интересе, али да није највећи играч и да не може да одлучује о најважнијим стварима у вези са пројектом „Јужни ток“.

Чешка ће тражити од НАТО да уђе у Украјину

6

„Мислим да је нешто друго окупација Крима који никада није припадао Украјини, поклонио га је Украјини Никита Хрушчов а да није питао никога. Нешто сасвим друго је упадати на територију суверене државе“, казао је данас Земан чешкој агенцији ЧТК.

СРС: Николић поново избегао суђење

2

Припремно рочиште које је заказано за данас по приватној тужби Војислава Шешеља против Томислава Николића због изношења у јавност лажне информације да је Шешељ из Хага наручио Николићево убиство одложено је за 16. мај 2014. године.

Србин шаље на Месец робота Теслу и бурек

0

Крајем 2015. године, Тузлак Небојша Станојевић ће лансирати робота на Месец и на тај начин покушати да освоји награду од 20 милиона евра

ПОСТРОЈИО ОСОБЉЕ: Наоружан „зољом“ упао у Хитну помоћ (ВИДЕО)

2

У пријемну амбуланту београдске Хитне помоћи јутрос је ушао Слободан П. (54) наоружан „зољом“, претио особљу и тражио да га прегледа портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура. Интервентна полиција га је, затим, ухапсила.

Медведев: Срамота колико дугујете

0

Укупна задуженост Украјине према Русији износи 16,6 милијарди долара, рекао је руски премијер Дмитриј Медведев на саветовању код председника Русије.

Иво Банац: Милорад Додик рачуна на „руски сценарио“ у БиХ

5

„Русија се уплиће на разне начине. То је посве извесно. Питање само до које мере и којим инструментима ће се показати. Мислим да Руси имају проблем легитимитета. Оно што је за њих најважније јесте да их се поштује као суперсилу, што, наравно, не зависи само о њима. Али, једини простор где они могу играти ту игру без неких нарочитих препрека је још увек југоисточна Европа“.

Путин: Да платите гас, и то унапред

0

Путин је на данашњем састанку с владом посвећеном украјинској кризи рекао да је тражење плаћања унапред у складу са уговором између Украјине и Русије али је затражио од Гаспром да се за сада уздржи од тог захтева док две стране не одрже „додатне консултације“.

Александар Чепурин: Очекујем добру сарадњу и са новом владом Србије

0

Амбасадор Русије Александар Чепурин изјавио је данас у Крушевцу да очекује добру сарадњу с новом Владом Србије.

Како из капитализма прећи у робовласничко друштво?

7

Мој дугогодишњи пријатељ и школски друг из средње школе не може да објасни како се са двадесет година радног стажа нашао у ситуацији да својој породици не може да обезбеди основне услове за живот иако вредно ради више послова у једној приватној фирми у којој за њега скоро и да не постоји радно време већ је на услузи 24 часа дневно.

Сајентолози преузимају власт у источној и средњој Европи?

2

Готово истовремени долазак на власт Арсенија Јацењука, председника прелазне владе Украјине и Андреја Киске, председника Словачке побудио је страх да окултна Сајентолошка „црква“ са седиштем у САД преотима власт у Средњој и Источној Европи.

У Винчи пре 7 миленијума пили пиво

2

Научници истражују како је на ободима Београда још пре 7.000 година прављен алкохолни напитак. Тим међународних и домаћих експерата заврнуо рукаве и направио пиће на исти начин на који су то радили наши далеки преци из неолита

Све сто су Срби градили у Ирану, преживело је рат!

3

– Ми имамо добар кадар, добре мајсторе које ћемо сачувати тако што ћемо их запослити. Шансу имамо, морамо је искористити – рекао је Министар грађевине у оставци на Београдском сајму

Кад терористи убијају терористе: Погледајте језиву погибију у Сирији (Видео)

5

Две супротстављене терористичке групе ИСИС и Ал Нусра оперишу у региону северне Сирије. Ово се десило када је Ал Нусра на нишан узела припадника ривалске организације.