Прочитај ми чланак

Младеновићу и Звезди две недеље за договор

0

mladenovic-nw

Арбитражна комисија одлучила да левом беку и клубу да још 14 дана да пронађу споразумно решење о даљем статусу 22-годишњег Чачанина. Накнадна уплата Звезде „не важи“.

Незадовољан минутажом и финансијама у Црвеној звезди, Филип Младеновић је почетком октобра поднео захтев за раскид уговора.

Због такве одлуке до недавно је тренирао одвојено од првог тима, али је онда тренер Славиша Стојановић све изненадио када је у финишу утакмице осмине финала Купа Србије против Радничког 1923 из Крагујевца, при вођству Звезде 2:0, одлучио да Николу Мијаиловића замени Филипом Младеновићем.

Исто је било и у суботњем „вечитом дербију“, када је Младеновић одиграо последних десетак минута дуела са Партизаном.

Откуд Младеновић поново у тиму када је тужио клуб Арбитражној комисији ФС Србије, никоме није јасно, а тренер Стојановић после утакмице са Крагујевчанима као објашњење навео је позив спортског директора Зорана Стојадиновића.

„Детаље не знам. Пре три дана ми се јавио Зоран Стојадиновић и рекао да могу да рачунам на њега ако желим“, рекао је Стојановић тада.

Случај Филипа Младеновића Арбитражна комисија ФС Србије разматрала је овог четвртка, али коначна одлука није донета.

МОНДО сазнаје да су клуб и играч добили две недеље да пронађу споразумно решење.

Дакле, постоји могућност да Филип Младеновић повуче тужбу и настави да носи црвено-бели дрес. Да ли ће се то и догодити, сазнаћемо ускоро.

По сазнањима нашег портала, после бројних разговора челника Црвене звезде са Младеновићем, у клубу нису више сигурни да ово одуговлачење значи и повлачење тужбе.

Другим речима, и даље је реалнија опција да ће Филип Младеновић напустити Звезду као слободан играч. Питање је само колико ће му клуб дуго држати пружену руку помирења, с обзиром на то да је враћен у такмичарски погон и да је улазио у игру са клупе у последње две утакмице.

(Мондо)