Прочитај ми чланак

ЛОГИСТИЧЕСКИЕ РЕШЕНИЯ: Они могу да из Русије у Србију, из Србије у Русију доставе све

0

logistic solutions

Прва Руско-српска привредна изложба  „ЕкспоРусија Србија“ и Први београдски пословни форум отворени су у среду у Београду, уз учешће 87 руских и 100 српских фирми. Сусрет је организован у хотелу “Метропол Палас”, а учествују фирме из области индустрије пића, саобраћаја, енергетике, медицинске опреме и пољопривреде.

Један штанд је посебно побуђивао интересовање; испред њега се чекало у ред да би се могло да разговара са љубазним домаћином, Андрејем Крутеневим, чије предузеће већ послује на српском тржишту и стекло је углед као фирма која успешно завршава послове.

ЛОГИСТИЧЕСКИЕ РЕШЕНИЯ (LOGISTIC SOLUTIONS)

Русија, 214036, Смоленск
ул. Смолянинова
[email protected]
7(915) 6444575

ЛОГИСТИЧЕСКИЕ РЕШЕНИЯ (LOGISTIC SOLUTIONS) представља групу компанија која се бави транспортном логистиком на територији целе Русије. Једна од водећих компанија Смољенског региона (крајни запад Русије, према Белорусији) и једна од значајнијих компанија на руском, европском и светском тржишту, када је у питању транспортна логистика.

Последње три године добро сарађују и са српским предузећима – пре свега са Јагодинском фабриком каблова, ARC International и АТБ Севером Суботица.

Руска компанија истиче да пружају огроман спектар услуга из  области транспортне логистике: организују доставу робе од врата до врата, одрађују  царинску процедуру, организују и саветују све у вези транспорта робе. Веома су заинтересовани да помогну српским предузећима да би им организовали доставу и транспорт својих производа како на тржиште Русије тако и на територији држава које припадају Заједници Независних држава (бивши СССР). Такође, желе да успоставе сарадњу и српским предузећима који желе да увезу робу из Русије или ЗНД-а.

LOGISTIC SOLUTIONS је фирма која ради транспорт, доставу и царињене роба од килограм, па до пар хиљаде тона. Не постоји роба коју они не могу транспортовати, доставити или за њу не завршити царинске услуге. Зато позивају све српске фирме које послују или намеравају да  послују са Русијом и државама бивше СССР да им се обрате, радо ће им помоћи и максимално им изаћи у сусрет прилагодивши се њиховим потребама и захтевима.

transport

АНДРЕЈЕВ КРУТЕНЕВ О БЕОГРАДУ, СРБИМА, РУСИМА, УКРАЈИНИ

Србин.инфо је разговарао са Андрејем Крутенејевим, генералним директором ЛОГИСТИЧЕСКИЕ РЕШЕНИЯ.  Питали смо га да нам каже своје утиске о Србији, али о ставу везано за Украјином.

Да ли сте први пут у Србији?

–  Први пут сам у Србији. Београд сам видео само на пар сати. Оно што сам видео да је то леп, чист и пријатан град,  у коме се нажалост још виде последице НАТО бомбардовања што ме је веома растужило. И пре сам чуо, а сад сам се и лично уверио, да Срби искрено воле Русе, јер та ваша топлина према нама се осећа на сваком кораку, па имам утисак да сам у Белорусији, у некој суседној земљи Русији. Руси и Срби имају веома сличан менталитет. 

Ја иначе долазим из Смољенског, веома старог руског града који је постоји од деветог века. Сам град има око 300 000 људи, а Смоленска област нешто преко милион становника.

Да ли нам као руски грађанин можете рећи какав је Ваш став према догађајима у Украјини?

То што се тренутно дешава у Украјини је нови нацизам, као у Другом светском рату, и не доноси ништа добро никоме, ни Украјинцима, ни Русима.

Ми, као велика држава, већ смо једном зауставили нацизам, но страшно што све ово подсећа на оно што се дешавало Вама деведестих година прошлог века. Распарчавање једне државе, не доводи никада до ничега доброг.

У круговима бизниса, у комуникацијама средње класе , међу средњом и старијом генерацијом веома је пристно негативно осећање према ономе шта се дешава у Украјини,  као последица деловања западног дела украјинске државе.  То је за све нас у Русији нови препород нацизма.

(Србин.инфо)