Прочитај ми чланак

„Забрљали смо. Spike протеин је токсин, вакцинисаним људима убризгавамо отров“

0

Истраживање до којег је дошла група научника показује како протеин шиљка (енгл. спике протеин) из KОВИД вакцине може путовати с места пријема вакцине и акумулирати се у органима и ткивима, укључујући слезену, коштану срж, јетру, надбубрежне жлезде и у “прилично високим концентрацијама” у јајницима.

Истраживачи KОВИД вакцина раније су претпостављали да ће се мРНА KОВИД вакцине понашати као традиционалне вакцине. Протеин шиљка из вакцине – одговоран за инфекцију и његове најтеже симптоме – остао би углавном на месту убода (ињекције) у мишићу рамена или локалним лимфним чворовима.

Међутим, ново истраживање противречи тој теорији, рекао је др Byram Bridle, канадски истраживач вакцине против рака.

„Погрешили смо. До сада то нисмо схватили“, рекао је Byram Bridle, вирусни имунолог и ванредни професор на Универзитету Guelph у Онтарију.

„Мислили смо да је протеин шиљка одличан циљни антиген, до сада нисмо знали да је сам протеин шиљка отров и патогени протеин. Дакле, вакцинисаним људима нехотице ињектирамо отров.“

Бридле, којему је канадска влада прошле године доделила бесповратна средства у износу од 230 000 америчких долара за истраживање на развоју KОВИД вакцине, рекао је да су он и група међународних научника поднели захтев за приступ информацијама јапанској регулаторној агенцији како би добили приступ Фајзеровој “студији биолошке расподеле“.

Студије биолошке расподеле користе се како би се утврдило где ињектирани спој путује у телу и у којим се ткивима или органима акумулира.

“То је први пут да су научници упознати с тим камо иду вакцине с гласничком РНА [мРНА] након вакцинисања“, рекао је Bridle у интервјуу с Alexom Piersonom.

 Dr Byram Bridle: Пуно вам хвала што сте ме позвали код Аlexa. Као што сте рекли, јако се залажем за вакцинацију, али увек желим бити сигуран да се наука примењује исправно и да пажљиво пратимо резултате истраживање пре него што почнемо производити и дистрибуирати ​​вакцине. Надам се да ћеш ми допустити да мало разрадим ово, Аlеx. Упозорићу Вас и вашу публику. Прича коју ћу испричати помало је застрашујућа.

Постоје неке врло важне научне информације које су тек последњих дана изашле на видело. Сада разумемо тачно зашто се појављују одређени здравствени проблеми односно нус појаве након вакцинисања. А прича је заправо помало застрашујућа.

Стога ћу вас кратко узети за руку да вас припремим за ово. Говорићу о науци, немам времена овде да улазим у научне детаље, али уверавам вас да је све што овде износим у потпуности поткријепљено научним публикацијама у познатим и цењеним научним часописима. Имам све ове информације у рукама. У процесу сам да их све ставим у један документ за који се надам да ће бити од велике користи.

Дакле, САРС коронавирус 2 на својој површини има протеин клас. Овај спике протеин је оно што му омогућава да зарази наша тела. Због тога смо у својим вакцинама користили спике протеин. Вакцине користимо да би станице у нашем телу створиле овај протеин, и тако можемо генерирати имунолошки одговор на овај протеин, односно тада (у теорији) спречавамо овај вирус да зарази тело. То је теорија за вакцине.

Наука је открила да сам протеин спике, када уђе у крвоток, сам у потпуности узрокује штету на кардиоваскуларном систему. У ствари, када се прочишћени протеин клас убризга у крв експерименталних животиња, оне наносе све врсте оштећења кардиоваскуларном систему и он може прећи крвно-мождану баријеру и проузроковати оштећења у мозгу.

Па, на први поглед то не делује превише забрињавајуће јер убризгавамо ове вакцине у мишић рамена. Раније се мислило да ће ове вакцине деловати као било која наша уобичајена вакцина, да неће ићи нигде осим на место ињекције. Део протеина ће путовати до локалних лимфних чворова како би активирао имунолошки систем.

Међутим, ту наступају најновија научна открића. И ту ствари постају застрашујуће: ја и неке међународне колеге успјели смо добити приступ такозваној студији биодистрибуције истрагом јапанског регистрацијског тијела. То је први пут да су научници видјели гдје се налазе ове мессенгер РНА вакцине након вакцинације.

Па је ли вероватно да ће вакцина остати у мишићу рамена?

Кратки одговор: нема шансе! И то је врло забрињавајуће. Шиљак протеина улази у крв, циркулише у крви неколико дана након вакцинације. Акумулира се чим уђе у крв и накупља се у бројним ткивима као што су слезина, коштана срж, јетра, надбубрежне жлезде, а оно што ме посебно брине, акумулира у прилично високим концентрацијама јајницима .

Шта ово значи: Знамо да је протеин клас патогени протеин. То је токсин. Може доћи до оштећења нашег тела кад уђе у циркулацију.

Упитни су и подаци студије која још није прихваћена за обављивање.

Покушали смо доказати да се антитела у вакцини преносе мајчиним млеком. Мислило се да би то могла бити добра ствар јер би пружила пасивну заштиту беби. Па шта то значи? Па, знамо да протеин спике улази у крвоток. Сви протеини у крви концентрирани су у мајчином млеку. Ако погледамо базу нуспојава у Сједињеним Државама, проналазимо доказе да дојенчад има гастроинтестинално крварење …

Укратко, дно свега је да смо направили велику грешку . До сада то нисмо схватили, мислили смо да је протеин клас одличан циљни антиген. Нисмо знали да је протеин спике сам по себи токсин и да је патогени протеин. Дакле, када цијепимо људе, случајно их цијепимо токсином. Код неких људи то уђе у крвоток, а кад код неких људи то може проузрочити штету, посебно у кардиоваскуларном систему. И ја имам много других брига, немам времена, али и многа друга легитимна питања о дугорочној сигурности ове вакцине. На примјер, ако се накупља у јајницима, једно од мојих питања је: хоћемо ли неплодне младе људе? …

Спике протеин (С протеин) или протеин “шиљка” је један од неколико протеина вируса САРС-ЦоВ-2, вируса који изазива KОВИД-19. То је протеин преко којег овај вирус улази у наше ћелије. Међутим, исто тако, Спике протеин је антиген, оно на шта наш имунолошки систем реагује и почне стварати антитела и ћелијски имунитет. Кинески научници су у марту 2020. у Натуре објавили структуру Спике протеина вог вируса. Тај протеин зовемо „протеин шиљка“ или Спике (С) протеин. Он се спаја с посебним рецепторима на нашим ћелијама (АЦЕ2 рецептори), који иначе имају важну улогу у регулацији нормалних животних процеса. Зато је протеин шиљка оно што научници зову рецептор-биндинг протеин (рецептор-везујући протеин, РБД). Када се Спике протеин веже с тим рецепторима, онда вирус може ући у наше станице. У томе му помаже још један протеин – неуропилин. Управо је Спике протеин и главна мета нашег одбрамбеног система

Вирус САРС-ЦоВ-2 на својој површини има протеин шиљка. Тај протеин шиљка је оно што му омогућује да зарази наша тела, објаснио је Бридле. “Због тога користимо протеин шиљка у својим вакцинама“, рекао је Бридле. „Вакцине која користимо терају станице у нашим телима да произведу тај протеин. Ако успемо успоставити имунолошки одговор на тај протеин, у теорији бисмо требали спречити да овај вирус зарази тело. То је теорија која стоји иза вакцина.“

“Међутим, током проучавања озбиљног KОВИДА-19, […] срчани проблеми, пуно проблема с кардиоваскуларним системом, крварењем и згрушавањем, сви су повезани с KОВИДОМ-19,” додао је. “Радећи то истраживање, оно што је открила научна група, сам протеин шиљка је готово у потпуности одговоран за штету на кардиоваскуларном систему ако уђе у циркулацију.“

Када се прочишћени протеин шиљка убризга у крв покусних животиња, оштећује кардиоваскуларни систем и може прећи крвно-мождану баријеру те проузроковати оштећење мозга, објаснио је Бридле.

Студија биолошке расподеле коју је Бридле проучио показује да KОВИД-ов протеин шиљка улази у крв где циркулише неколико дана након вакцинисања, а затим се акумулира у органима и ткивима, укључујући слезену, коштану срж, јетру, надбубрежне жлезде и у “прилично високим концентрацијама” у јајницима.

Велики број студија показао је да су најтежи учинци вируса САРС-ЦоВ-2, који узрокује KОВИД-19, попут згрушавања крви и крварења, последица утицаја протеина шиљка самог вируса.

Била је велика грешка веровати да протеин шиљка неће ући у циркулацију крви

„Сада имамо јасне доказе да вакцина која чини да станице у нашим делтоидним мишићима производе овај протеин – улазе и у циркулацију крви“, рекао је.

Бридле је рекао да је научна група открила да је протеин шиљка сам по себи готово у потпуности одговоран за штету на кардиоваскуларном систему ако уђе у циркулацију.

Једном у циркулацији, протеин шиљка може се везати за специфичне АЦЕ2 рецепторе који се налазе на тромбоцитима и станицама у крвним венама, рекао је Бридле. “Кад се то догоди, може учинити једну од две ствари. Може узроковати накупљање тромбоцита, а то може довести до згрушавања – или може довести до крварења ”, додао је.

Згрушавање и крварење повезани су с тромботичком тромбоцитопенијом изазваном вакцином (ВИТТ). Бридле је такође рекао да ће протеин шиљка у циркулацији објаснити недавно пријављене срчане проблеме код вакцинисаних тинејџера.

Stephanie Seneff,  s Massachusetts Institute of Technology , (МИТ) рекла је

“АЦЕ2 рецептори су чести у срцу и мозгу“, додала је. “А то је разлог зашто протеин шиљка узрокује кардиоваскуларне и когнитивне проблеме.”

Dr. J. Patrick Whelan , дечји реуматолог, у децембру прошле године упозорио је америчку Управу за храну и лекове (ФДА) да технологија мРНА вакцина коју користе Фајзер и Модерна може проузроковати микроваскуларне озледе мозга, срца, јетре и бубрега на начине који нису процењени у сигурносним испитивањима.