Прочитај ми чланак

Трећи светски рат: Глобалисти покрећу нови фронт?

0

Напад на Израел може активирати „нулти сат“ широм света, на који ни Америка није имуна

Жао ми је, али ово једноставно не може бити, да израелске одбрамбене снаге – технолошки најсавременије, најспособније, најквалификованије безбедносне снаге на свету – нису предвиделе овај напад.

Незамисливо је да су их изненадили.

Речено Нам је да су потпуно изненађени. Чак и на 50. годишњицу последњег масовног напада на Израел, рата “Судњег дана“ 7. октобра 1973. године, нису били спремни за напад свог непријатеља? Оставили су своју границу ненасељену и незаштићену, а она је нарушена на 29 различитих локација, укључујући неке области одмах поред међународног музичког фестивала, где су се туристи из других земаља забављали, буквално неколико метара од опасне границе са Газом? Молим? То не пије воду.
Бивши обавештајни официр ИДФ-а, Ефрат Фенигсон такође не верује у овај наратив. Погледајте шта изјавила у посту на платформи Х.

Нека ово буде визуелна лекција за све нас, у Америци и другде.

У својој књизи “Тајна инвазија“ позивао сам се на документе Муслиманске браће који су говорили о „догађају нултог сата“. Нулти сат може бити било који догађај који изазива панику и хаос у масама, у ком тренутку се сви исламски терористи удружују да нападну невернике, било да су то Јевреји у Израелу или Хришћани на Западу. Све терористичке ћелије се активирају.

Од око 1990.године, Сједињене Државе су увезле више од 3 милиона муслимана у Америку, углавном путем легалних канала повезаних са агенцијом за расељавање избеглица и другим каналима који омогућавају муслиманима да дођу овде, на верске визе, визама на лутрију као и безброј других визних програма. Избеглице улазе на пут пуног држављанства у року од пет година.

Не кажем да су све придошлице антиамерички настројени али ако је и 10 посто, онда се суочавамо са проблемом врло сличним израелском.

Моји извори у Sterling Heights, Michigan, рекли су да су видели ватромет како лети са локације на улици 15 Mile Road, где се гради мега џамија. Џамија није ни отворена за пословање, међутим, власници некретнина користили су локацију да изразе своје празничне емоције и осећај вртоглавице од вести које долазе из Израела.

Стотинама километара даље, у Тампи на Флориди, обавештен сам о скупу присталица ХАМАС-а, који су такође славили због смрти Израелаца. Муслимани су се такође окупили да подрже Хамас терористе у највећим америчким градовима – Њујорку, Лос Анђелесу, Бостону, Филаделфији и Питсбургу. Муслимани такође славе у Јордану, Либану, Ираку, Ирану и између осталих места, Турској (чланица НАТО-а). Овај догађај у Израелу изазвао их је и они ће започети нове нападе на Јевреје и Хришћане широм света.

Стога би била грешка гледати на оно што се догодило у Израелу као на нешто „тамо далеко“.

То се може догодити и овде. У САД-у и многим европским земљама гужве не стоје пред капијом, већ су унутар капије, чекајући свој догађај “нултог сата“. Можда је баш тако.

Израелци нису били спремни за оно што се догодило у петак увече. Постали су превише задовољни животом, превише успешни, превише лењи, а можда су неки једноставно и превише уморни од тога да стално буду на опрезу са спремним оружјем. Бити на опрезу 24 сата дневно 7 дана у недељи може бити исцрпљујуће.

А можда су били и уљуљкани лажним осећајем сигурности, превише верујући својој влади која ће их спасити од таквих напада. Док се опасуљимо, владе неће бити ту да нас спасу. Ни у Израелу, ни у Америци, Великој Британији, Немачкој, Италији или Француској.

И баш кад мислите да је све безбедно, сатана ће попут лопова послати своје послушнике да вас нападну на најжешћи могући начин.

Знам. Трећи светски рат булдожерима утире пут у нашу стварност. Оно што се догодило у Израелу у ноћи 6.октобра проширује рат и увлачи муслимански свет у њега. Сада је и њихов удео у исходу рата. И Израел је заинтересован такође. Многи Хришћани на Западу који су били против финансирања украјинског рата са Русијом сада ће постати заинтересовани за отварање овог новог фронта на Блиском истоку.

Треба очекивати брзо отварање трећег фронта. Можда кинеска блокада Тајвана? Србија напада Косово?

Све ово ће довести до глобалног рата и милиона нових бораца позваних у службу са обе стране.
Американци, да ли сте спремни да жртвујете своје синове и ћерке војно-индустријском комплексу?

Ако не, боље је да будете паметни и одустанете од сценарија ратних игара глобалиста.

Насиље ће ускоро погодити нацију, државу, град и/или заједницу у вашој близини.

Зашто?

Јер у овом тренутку то обе стране желе, изманипулисани међусобном мржњом, прогутали су мамац.

Желите ли да вас ухвате неспремне као и Израелце?

За Борбу за истину превео Ненад.