Прочитај ми чланак

СРЂАН НОГО: Избори у Америци и дан после (Поверљиви списи)

0

Изборна кампања у Сједињеним Америчким Државама дошла је до краја, и још један дан нас дели до дана избора. Шта се може очекивати на изборима и одмах после - питање је које занима светску јавност.

Једно је сигурно, свет после 3. новембра неће више бити исти. О значају предстојећих избора сведочи и количина ресурса уложених да онемогуће поновну победу и нови мандат актуелног председника Доналда Трампа.

Против Трампа није само странка противкандидата на изборима, већ и огромна структура у државном апарату, мултинационалне компаније… Сви мејнстрим медији су против актуелног председника САД. Када на то додамо и бројне стране државе које су се умешале пружајући подршку кандидату демократа Џоу Бајдену, добијемо прецизну слику огромне машинерије са којом се суочава Доналд Трамп, а која је позната под именом „дубока држава“, или „глобалисти“. По количини уложених ресурса са њихове стране, као и отвореној безобзирности у кршењу закона и правила и непрезању од аката насиља и тероризма, јасно је да ово нису обични избори, и да ће њихов исход имати огромне последице, не само по САД, него и за читав свет.

СРЂАН НОГО

Најбоља илустрација напред реченог је афера која је обележила изборну трку, умешаност у озбиљан криминал и међународну корупцију кандидата Џоа Бајдена и његовог сина Хантера, афера названа Ukrainagate, која показује право лице хоботнице „дубоке државе“ и све оно са чиме се бори председник Америке Доналд Трамп током целог свог мандата и током целе ове кампање. Просто је невероватно колико су медији игнорисали и трудили се да омаловаже и сакрију озбиљне доказе о тешким кривичним делима у које је умешан Џо Бајден, човек који је пола века званичник у САД. И не само то, него је извршена огромна цензура друштвених мрежа. Уклањане су објаве са Фејсбука, Јутјуба и Твитера, брисани профили, чак су блокирани и твитер налози америчких званичника, а блокирани су и линкови са сајтова државних органа. Мењани су алгоритни да би домет објава које имају везе са политиком био мањи, све у напору да што мање људи дође до истинитих и важних информација.

У афери познатој као Ukrainagate изнети су материјални докази који недвосмислено доказују да су Џо Бајден, док је био потпредседник САД у време мандата Барака Обаме, и његов син Хантер умешани у озбиљна кривична дела. Користећи свој положај, Џо Бајден је омогућио свом сину Хантеру да заради милијарде на превари у трговини гасом у Украјини, кроз фирму Бурисма.

Први је о Ukrainagate говорио Рудолф Ђулијани, адвокат Доналда Трампа. Он је због истраживања ове афере изложен нападима у медијима, а почетак тих напада био је у Вашингтон посту, што је био практично медијски почетак ове афере али и процеса неуспелог импичмента против Доналда Трампа. Вашингтон пост је званично гласило дубоке државе, у  коме је 28.09.2019. године у пропагандном памфлету под називом „Зашто Ђулијани за своје проблеме окривљује Сороша“ постављена цела конструкција којом глобалисти покривају непријатне доказе који их разоткривају, и која се касније понавља у свим медијима до данашњег дана.

ПОГЛЕДАЈ ОВО Why Giuliani is blaming his own problems on George Soros – 

https://www.washingtonpost.com/outlook/2019/09/30/why-giuliani-is-blaming-his-own-problems-george-soros/

Новинар Вашингрон поста је покушао да одбрани Бајдена и Сороша и оцрни Ђулијанија и Трампа, али је проблем што чињенице говоре другачије. Наравно, текст је на твитеру ретвитовао и Александар Сорош, што је нормално јер је његов отац наручилац текста.

„Рудолф В. Ђулијани, кога је Председник Трамп наводно користио у циљу вршења притиска на Украјину да истражи политичке ривале, очигледно је одлучио да ће га две ствари спасити скандала. Прва је да настави да се појављује на кабловским вестима. Друга је да криви Џорџа Сороша.

Прошле недеље, када је Лаура Инграм са канала Фокс вести упитала Ђулијанија зашто је он послат да истражи наводну корупцију, а не ФБИ и Министарство правде, бивши градоначелник Њујорка је одговорио да је разлог тај што је он Трампов лични адвокат. Ово је, наравно, подстакло још једно питање. Како то истрага бившег потпредседника Џоа Бајдена укључује одбрану Трампа? У свом одговору Ђулијани је тврдио да је Бајден затражио отпуштање тужиоца који је био укључен у истрагу „организације која је прикупљала лажне информације о Доналду Трампу, о Полу Манафорту и давала их Демократском националном комитету.“ Ако то звучи невероватно сложено, све што заиста треба да знате је име које је након тога узвикнуо. „Ову организацију је“, рекао је, „водио је Џорџ Сорош“.“

Иако новинар покушава да нас убеди у супротно, чињенице и докази показују да је Ђулијани говорио истину и био у праву за своје тврдње. Постоје аудио разговори између Џоа Бајдена и бившег председника Украјине Петра Порошенка који доказују све наводе Ђулијанија, и директно побијају све тврдње изнете у Вашингтон посту.

Аудио снимак телефонског разговора Бајдена и Порошенка од 11. фебруара 2016. године јасно доказује да су на Бајденов захтев дате гаранције за заштиту од кривичног гоњења бившег украјинског премијера Јацењука, и његов утицај на политичку сцену и рад правосудних органа Украјине. 

Снимак разговора: 

Аудио снимак телефонског разговора Бајдена и Порошенка од 18. фебруара показује да је Бајден захтевао да се смени тужилац Шокин, а да је демократска администрација из Вашингтона разлог за смену украјинског тужиоца доказује и снимак разговора Џона Керија и Порошенка, од 03. децембра 2015. године.

Снимак разговора од 18. фебруара: 

Снимак разговора Кери Порошенко: 

Да ствар буде гора по Бајдена, аудио снимци телефонских разговора Бајдена и Порошенка од 22. марта и 13. маја 2016. године доказују да је Бајден за смену поменутог тужиоца обезбедио зајам Украјини од милијарду долара.

Снимак разговора од 22. марта:

Снимак разговора од 13 маја: 

Такође, и телефонски разговор Бајдена и Порошенка од 14. априла 2016. године показује да се Бајден мешао у избор новог главног тужиоца Украјине, а разговор од 27. маја да је утицао и на именовања у кабинету новог главног тужиоца.  

Снимак разговора од 14. априла: 

Снимак разговора од 27. маја:

Постоји и снимак телефонског разговора Бајдена и Порошенка од 19. августа 2019. који јасно показује да је Бајден био умешан у прикупљање лажних информација о Доналду Трампу и Полу Манафорту, ради компромитације Трампа у кампањи 2016. године.

Снимак разговора: 

Новинар службеног гласника „дубоке државе“ даље потенцира да је логично да ФБИ и Министарство правде САД а не Ђулијани су надлежни да воде такву истрагу, и да то што исте нема је доказ да Бајден није крив. Али управо супротно је ФБИ радио све време. Уместо истраживања кривичних дела, он се трудио да их сакрије и уништи доказе. Аудио анимак телефонског разговора Бајдена и Порошенка од 19. децембра 2016. године показује да је још тада ФБИ имао податке о криминалној организацији у Украјини.

Снимак разговора:

И тек сада, у финишу кампање, суочени са доказима који су изашли у јавност, ФБИ саоштава да је наводно водио истрагу од 2019. године, од када су у поседу лап топа Хантера Бајдена. Да је то лаж, управо доказује цитирани текст Вашингтон поста.

Оно што је крајње чудно у целом случају, јесте да постоје докази за кривична дела Бајдена, и то је ФБИ знао, али уместо истраге су уништавали и прикривали доказе. Када су докази почели да испливавају у јавност, уместо да оптуже Бајдена, покренута је хајка и импичмент Трампа за нешто што је Бајден радио. Да ли може да буде ишта луђе¬ и безобразније од овога? За Бајдена постоје снимци разговора да је директно утицао да се смени тужилац Шокин, а код Трампа нема доказа нити постоји разговор да је он притискао украјинког председника да се истражи Бајден. Али поступак је покренут против Трампа. И наравно Трамп је изашао као победник у Сенату, јер није постојао нити један доказ против њега и јасно је да је читава афера исфабрикована.

Партнер Бајденовима у пословању са гасом био је украјински тајкун Виктор Пинчук, иначе по сопственом признању сарадник КГБ – а од 1987. године.

Victor Pinchuk

Пинчук је украјински олигарх, и један од главних сарадника Џорџа Сороша у Источној Европи. За прошле изборе донирао је 10 милиона долаза за кампању Хилари Клинтон. Овде се види начин како функционишу глобалисти. Знајући у шта су упетљани и за шта ће бити нападани, они све оно за шта су криви стављају на терет својим противницима.

Тако су без доказа оптуживали Трампа и Ђулијанија да раде са Русима, а са друге стране директно сарађују са сарадницима КГБ –а и за то постоје материјални докази.

Део тих доказа налази се и у тексту Предрага Поповића, угледног српског новинара:

ПРЕДРАГ ПОПОВИЋ: Бајденова улога у међународној корупционашкој афери

„Џозеф Бајден, кандидат за председника Сједињених Америчких Држава, има значајну улогу у међународној корупционашкој афери. Под његовим окриљем организована је превара с тарифама гаса, помоћу које су политичари и тајкуни опљачкали 1,5 милијарду долара из Украјине. Преко банака чији је власник Виктор Пинчук део тог плена, 29 милиона долара, пребачен је 2016. године у фонд Хилари Клинтон, тадашњег кадината Демократске странке на председничким изборима.   

Под покровитељством Џоа Бајдена направљена је шема за пљачку грађана Украјине. У сарадњи с украјинским властима пре седам година је промовисана стратегија „енергетске независности“. Уместо руског, Украјина је одлучила да купује тзв. европски гас и то по већој цени. Новац, стечен на разлици у цени, извлачен је из земље и уплаћиван на рачуне америчких компанија и фондова, које су контролисали Бајден и његови корумпирани сарадници, који су „покривали“ ову превару.

Пљачка милијарду и по долара извршена је преко највеће украјинске компаније за трговину енергентима Нафтогас. Шема за превару је толико једноставна и ефикасна, као да ју је смислио неки Србин. Због политичких неспоразума, који су касније прерасли у ратне, Украјина је обуставила куповину руског гаса. Нафтогас у званичним саопштењима истиче да не увози руски, него европски гас. Трик је у томе што је реч о истом руском гасу који пролази гасоводом кроз Украјину, да би километар даље, најчешће преко границе са словачком, почео да се враћа у Украјину, али с називом – европски гас. Разлика је само у томе што руски гас није купљен од руских, него од фиктивних компанија, регистрованих у Европској унији, а иза којих стоје украјинске фирме повезане с управом Нафтогаса.

Андреј Телиженко, украјински дипломата, који је радио у амбасади у Вашингтону, недавно је изјавио да је Петар Порошенко, док је био председник Украјине, добио мито од 200 милиона долара да заустави истрагу спорног пословања кијевске компаније Бурисма. Руководећу функцију у Бурисми имао је Хантер Бајден, син тадашњег потпредседника и актуелног кандидата за председника САД Џоа Бајдена. Порошенко је добио новац како би спречио државног тужиоца Виктора Шокина да води истрагу утаје пореза и прања новца Бурисме. Кад је Шокин смењен, Џо Бајден се похвалио да је издејствовао уклањање “тог кучкиног сина”.

Државно тужилаштво Украјине покренуло је 19. маја 2020. године истрагу против Порошенка под сумњом да је “систематски користио службени положај у периоду 2015-2016 супротно интересима Украјине, што је довело до тешких последица по државне интересе”. Тужилаштво поседује снимке разговора између особа “чији су гласови слични гласовима бившег председника Порошенка, бившег потпредседника САД Џоа Бајдена и бившег државног секретара САД Џона Керија”. Анализом разговора утврђено је да је Порошенко у периоду од децембра 2015. до новембра 2016. године починио кривична дела из члана 111 Кривичног закона Украјине, који се односи на издају. Порошенко је својим поступцима нанео штету суверенитету, економској и информационој сигурности Украјине откривањем државних тајни представницима стране државе.

Порошенко је осумњичен да је, заједно са Бајденом и Керијем, извршио притисак на Државно тужилаштво како би био смењен тужиоц Шокин, заустављен процес национализације Приватбанке и промењена влада Украјине. Порошенко, Бајден и Кери су извршили кривична дела како би стекли финансијску корист за себе и друга физичка и правна лица. До тих закључака дошло се анализом разговора које је Порошенко водио с Бајденом 11, 18. и 19.. фебруара 2016, затим 22. марта 2016, 13. маја 2016. и 16. новембра 2016, као и снимка разговора тадашњег украјинског председника с Керијем од 3. децембра 2015. године.

Група тајкуна и политичара направила је корупционашку шему, којом су опљачкали Украјину за више од милијарду и по долара. Новац је, преко банака и компанија, пребациван и на рачуне Џоа Бајдена и Хилари Клинтон. У одређеним судским поступцима већ је доказана превара и санкционисани су неки од њених учесника. Коначно решење те афере догодиће се тек кад у Украјини буду процесуирани Порошенко и његови партнери из власти и Нафтогаса, као и тајкун Пинчук. У Америци се чека судски епилог више скандала у којима главну улогу имају Бил и Хилари Клинтон. Поред других кривичних дела, Хилари Клинтон чека казна за прање прљавог новца, који јој је донирао Пинчук.“

Даље, у поменутом тексту Вашингтон пост се бави одбраном Сороша, и наводи да су напади на њега „анти – семитски, и да је Сорош доброћудни филантроп, а да га мрзе јер је борац против корупције“.

Међутим, да ли је то баш тако? Занимљиво је да се у том тексту помиње Сорошева НВО у Украјини ANTAC, као пример НВО која се бори против корупције, и да је због таквог рада и таквих организација Сорош мета напада корумпираних политичара. Истина је другачија. Сорош је организатор коруптивне мреже глобалних размера, која исисава новац. Грађани САД не знају да су, на пример, они ти који финансирају хаос и нереде који су погодили САД претходних месеци. Наиме, Сорош је контролисао деценијама УСАИД, и новац америчких пореских обвезника се, преко корумпираних политичара које је Сорош постављао широм света, извлачио кроз намештене пројекте, прао и онда преко оф шор мрежа враћао у САД и завршавао у финансирању AntiFa и BLM. Члан надзорног одбора ANTAC – а је Карен Гринвеј, која је до децембра 2018. радила као надзорни специјани агент ФБИ, и заједно са бившом амбасадорком САД у Украјини Мери Јовановић, која на жалост има српске корене, је ометала истрагу против представника Демократске партије, у првом реду против Хантера Бајдена, сина Џоа Бајдена. Она, и ФБИ, су имали приступ подацима Државног финансијског надзорног сервиса Украјине, и о информацијама које су се односиле на криминалне радње бившег председника Украјине Виктора Јануковича, и његових сарадника, умешаних у корупционашке трансакције Френклин Темплтон инвестиоционог фонда, везаних за украјинске еврообвезнице у укупном износу 7 милијарди долара. Пошто је тај фонд повезан са Демократском партијом и администрацијом Барака Обаме (Џон Темплтон je донатор, Том Донилион упосленик Беле куће), Украјина није хтела да пружи правну помоћ у истрази. Умешаност у прикривање кривичних дела приморало је Гринвејову да поднесе оставку и изазвало превремени опозив амбасадорке Јовановић. Од 2019. Гринвејева прелази да ради у поменуту организацију ANTAC, коју директно финансира Џорџ Сорош.

Због огромног броја података о Украинагејту, на крају текста можете преузети комплетну шему хоботнице везане за Украинагејт. То је први део, а ускоро иде и други. Предлажем свима да скину и погледају овај материјал, а кликом на свако поље у шеми отварају се фајлови и докази. 

Ми који живимо у државама Источне Европе јако добро знамо ко је Сорош, и какав је „филантроп“. Он је човек који је завио у црно све државе у којима је пустио своје пипке. Када погледате ратове које су водили претходних пет председника САД, у свим тим државама Сорош је имао своје пипке и послове. Доналд Трамп је први председник САД у новијој историји који није повео ни један рат у свом мандату.

Дугачак је списак обојених револуција у режији Џорџа Сороша. Започео је управо у мојој домовини, тадашњој Југославији, и низ се ширио широм Европе, Африке, Јужне Америке, да би на крају погодио и САД. У свом тексту објављеном 20. јануара 2017. године на дан инагурације председника Трампа, затражио сам да Србија забрани рад Сорошу и организацијама повезаним са њим, зато што они чине криминално – терористичку мрежу.

„Сорош је водећи светски терориста и криминалац, који је одговоран за уништавање и пљачку многих земаља, а једна од првих и највећих његових жртви био је управо српски народ. Стога, Србија не сме више да буде уточиште и сигурна кућа за Сорошеву мрежу, и мора да уради оно што су пре ње урадиле Русија и Мађарска.

Један од покретача таласа новог колонијализма широм света је организација CANVAS, међу првима на листи оних чији рад треба забранити. Оснивачи и вође ове организације су бивши лидери организације ОТПОР Срђа Поповић и Слободан Ђиновић. Након што су стекли славу прве успешне обојене револуције која је довела до успостављања колонијалне управе у Србији, настао је CANVAS, организација за извођење преврата, и били су ангажовани од ЦИА широм света да смењују режиме који нису по вољи Џорџу Сорошу, породици Клинтон и осталим светским шпекулантима и мешетарима.

CANVAS је тренирао активисте из 50-ак земаља, који су били актери, између осталог, и тзв. обојених револуција у Украјини, Грузији, Египту, Тунису, као и неуспешних покушаја револуција у Белорусији, Русији, Кини и Сирији. CANVAS нарушава углед Београдског универзитета, јер злоупотребљава наставни предмет Методе и тактике ненасилне акције за обуку обојених револуционара широм света на Факултету политичких наука.

CANVAS и Срђа Поповић су били укључени у организовање протеста против Доналда Трампа, који су се десили крајем 2016. и у јануару 2017. пре него што је Трамп преузео дужност.“

Исто тако, они су повезани са организацијама AntiFa и Black Lives Matter, и оперативно учествују у организовању насиља, нереда и терористичких напада који потресају Америку последњих месеци. Акцијама АнтиФа туководи Хилари Клинтон, док је на челу БЛМ Цорџ Сорош.

Инструктори КАНВАСА вршили су обуку активиста ових терористичких организација, и организују и координирају акције у САД, а све са циљем изазивања нереда и преврата ради рушења легално и легитимно изабране власти. Метод је увек исти. Обавезно се учествује на изборима, изборни резултати се не признају, актуелна власт која је победила на изборима се проглашава диктаторском, и иде се на њено рушење на улици. Сви догађаји у САД од смрти Џорџа Флојда, до данас су управо припрема за догађаје после избора. Већ сада је јасно да ће Трамп убедљиво победити на гласању, али циљ дубоке државе и нису избори, већ рушење на улици. И добро су се спремили за то и читава операција траје већ пар месеци. Дубока држава је била изненађена те 2016. победом Трампа, и нису имали времена да организују рушење на улици, али сада су спремни. Te 2016. украли су 11 милиона гласова, али се испоставило да то није било довољно. За ове изборе спремили су се да украду много више, преко 30 милиона лажних личних карата које су произведене највише у кини, а остатак у балканским држама. Доказе о томе и прецизне локације ћу изнети неком другом приликом.

Читав мандат Трампа на месту председника САД обележила је борба са сталним опструкцијама дубоке државе. Више пута су покушали да исценирају разлоге за импичмент, па кад су 2019. кренули у процедуру, чим су изгубили, уследила је епидемија корона вируса. Јавно сам објавио доказе још у марту да је вирус вештачки створен, и да је пуштен из Сорошеве лабараторије у Вухану.

На крају су глобалисти започели немире као увертиру у хаос који желе да изазову после избора, не би ли мимо воље народа направили своју власт унутар САД.

Све са чиме се суочава Америка, Срби су први прошли деведесетих, и то два пута. Јако добро познајемо методе Сороша, и жртва смо те глобалне злочиначке мреже преко 30 година. Амерички народ би морао да погледа наше искуство, јер му прети велика опасност. План је јасан. Покушаће да покраду изборе, ако то не успе, ићи ће на рушење на улици. Уколико ни то не буде успело и не буду могли да поставе власт коју желе, ићи ће на цепање Сједињених Америчких држава и неке федералне државе ће прогласити независност од САД. Американцима ће требати пуно храбрости, мудрости и поверења у Трампа и у себе, иначе их чека судбина Срба из деведесетих.

У све ове субверзивне радње укључена је и Србија. И Србија и читав Балкан су колонија Сороша и глобалиста и они су овде најјачи. Одавде је сигурна кућа за њихове операције унутар САД. Зато и нема података о мрежи глобалиста и криминалу у Србији, и на Балкану уопште, јер су за разлику од Украјине, њихови играчи овде на власти и даље, и не пуштају их низ воду.

Још за изборе 2016. године српска власт и Александар Вучић, тада председник Владе, а данас председник државе, активно су укључени у кампању Хилари Клинтон. Поред тога што је Вучић јавно подржао Клинтонову, Влада Србије је дала 2.000.000 долара донацију Хилари Клинтон за кампању. То је директно мешање стране државе у америчке изборе, и кривично дело због кога би Хилари Клинтон морала да буде осуђена. О тој уплати, нађеној у мејловима Хилари Клинтон, говорио је Роџер Стон, Трампов сарадник, и да би себе заштитила Хилари је организовала судски прогон Стоуна, и он је осуђен. Јутјуб канал Алекса Џоунса, на коме је Стоун рекао ове податке, је угашен а све емисије су побрисане, а ФБИ је уништио и компромитовао доказе.

Влада Србије и Вучић нису били једини донатори. Тако је и тајкун Жељко Митровић уплатио 5.000.000. евра на рачун у Украјини повезан са Бајденом, за кампању Хилари Клинтон. Он је добио кредит од АИК банке Миодрага Костића од 27.000.000 евра, али је најпре морао да прву уплату од 5.000.000 пребаци у Украјину па тек онда је добио другу рату од 22.000.000 евра. Костић је организовао ову трансакцију преко најбогатијег украјинског олигарха Рината Ахметова, јер је Костићева ћерка удата за његовог сина. Посредник у договору Костића и Митровића био је садашњи српски председник Александар Вучић. О овоме сам јавно питао Жељка Митровића више пута, joш 2017. на протесту испред Владе Србије и на седницама Народне скуштине.

Такође по налогу Сороша, Клинтона и Бајдена, Вучић је организовао, приликом посете Бајдена Србији, да Војислав Шешељ јавно на улицама Београда подржи Трампа, обучен у мајицу са његовим именом. То је 17.08.2016. била ударна вест у свим америчким медијима под контролом глобалиста због подршке, како су навели ратног злочинца, Доналду Трампу на председничким изборима у САД. Није било медија који нису пренели протест радикала због Бајденове посете Србији, уз коментар да је СРС својим перформансом највише помогао Хилари Клинтон! Иста намештаљка се Трампу спрема после избора, са одликовањем које је добио од Хашима Тачија.

И Рудолф Ђулијани је био жртва због Вучића.  Наиме, он је подржао Вучића и његову партију СНС 2012.године, и то га је коштало функције. Можда би и политички “преживео” да га Вучић није хвалио 2016. године и да није доставио доказе Сорошу о уплати којом је СНС платио долазак и подршку Ђулијанија. Тако Рудолф Ђулијани уместо да постане државни тужилац САД, секретар за државну безбедност САД или државни секретар, остао је  без функције. Када је Вучић проследио Клинтоновима податке о исплати посете Рудија Ђулијанија Београду 2012. године, Хилари је 2016. године проследила те податке ФБИ, како би истражили Ђулијанија, који је био један од најистакнутијих у кампањи Доналда Трампа. Због те истраге, “Београд на води” је проглашен пројектом прања новца, а Србија је стављена на црну листу држава које врше прање новца стеченог криминалом и помажу финансирање тероризма. Тада је и наложено Арапима да обуставе “финансирање” (враћање претходно примљеног прљавог новца као наводне инвестиције) “Београда на води”.

Александар Вучић је фабриковао и лаж да је отац Меланије Трамп био сарадник УДБЕ – тајне полиције у комунистичкој Југославији. Српски амбасадор у Украјини, Раде Булатовић је био умешан у намештање импичмента Доналду Трампу. Раде Булатовић је бивши директор БИА (српска ЦИА).

Преко 1500 појединаца, организација и фирми у Србији је умешано у мрежу прања новца, и финансирање Сорошевих организација, укључујући и терористичке активности БЛМ и АнтиФа. Најновији докази о тој криминалној мрежи су и у случају захтева за екстрадицију 11 лица ухапшених у Србији, и то ухапшених у јулу директно од стране ФБИ, који су под заштитом врха власти несметано чинили међународну превару тешку пореко 400 милиона долара, од тога америчке држављане за 70 милиона долара. Тим новцем се финансирала и АнтиФа и БЛМ. У то је увучен и амерички глумац Стивен Сигал, иначе и српски држављанин, који је са америчким тужилаштвом у фебруару ове године склопио споразум о признању кривице. Власт Србије опструише захтев за екстрадицију, јер би та лица довела до крупнијих играча, који су директно повезани са Сорошем, Бајденом и глобалистичким структурама.

Више стотина милиона долара новца америчких пореских обвезника је извучено и опрано кроз УСАИД само у Србији за последњих 20 година. Већ сам поменуо КАНВАС и Срђу Поповића кључне организаторе нереда, и будућег покушаја рушења Трампа на улици. Џо Бајден и фирма његовог сина Боа су само на наплати дуга СФРЈ према Ираку зарадили преко 3 милијарде долара, када је некадашњи председник Србије Борис Тадић продао потраживања од 3,5 милијарди долара за 300 милиона фирми Боа Бајдена, а заузврат тражио и добио политичку подршку од Бајдена за своју власт.

Америка се бори да се истргне из канџи криминалне организације која им је отела државу, и има велике изгледе за успех захваљујући Доналду Трампу. Иста та мочвара је окупирала и опљачкала Србију. Политичке и тајкунске структуре, и актуелних и бивших власти, како Србије, тако и свих држава Балкана, део су глобалне структуре чија је глава у Вашингтону, а они су само пуки извршиоци наређења. Трамп удара у само срце те мочваре, и тиме даје шансу не само Америци, него и државама попут Србије да се ослободе из канџи ове међународне криминалне организације. Надамо се и очекујемо да ће глава бити одсечена овог новембра, а на нама је да уништимо њене пипке. Једно је сигурно, свет после 3. новембра неће бити више исти. Искрено желим и верујем да ће после тога дана свет припасти сувереним народима и патриотама. За то се борим.

ВЕОМА ВАЖНО  – КЛИКНИ НА ЛИНК, ОТВОРИ:  Srđan Nogo-DemoCorruption #Ukrainagate link

Овде преузмите шему криминалне хоботниоце у Украини. Што пре скините и  сачувајте овај материјал, јер ће Гугл сигурно цензурисати и уклањати. Кликом на свако поље и слику на шеми у фајлу отварају вам се документа и докази. Не верујте никоме на реч већ, верујте својим очима и доказима.

 

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!