Прочитај ми чланак

СРЂАН НОГО (ДВЕРИ): Вучићу, твоји коалициони партнери су Тачи и Харадинај

0

Жељко Митровићу, оставили смо ти црту испред телевизије Пинк, јер волиш црту, то знамо. Одговараћеш. Неће Србија да буде Задруга, а тебе чека Забела. Одговори, коме си дао пет милиона евра мита, да би добио кредит од 27 милиона евра? На чији рачун у Украјини си уплатио те паре? Не смеш да кажеш. Е то је право питање за тебе, а не ријалити у који желиш да претвориш Србију.

Ове људе које сте чули да говоре пре мене не можете чути у медијима Србије, али они су права слика какво је стање у Србији. Стотине фабрика, фирми, који су некада пунили буџет Србије, данас не раде.

Стотине хиљада породица су остављене без егзистенције или остављене на руб егзистенције. И то је права слика Србије, а не овај ријалити у медијима. И они дођу у медије само онда када више неко не може да издржи, па дигне руку на себе, и изврши самоубиство. Само тада се сете да постоје ти људи. Е због тога ја морам да одржим један крајње политички некоректан говор, јер је доста било политичке коректности у Србији. Зашто су уништаване те фирме? Зато што је 17 година непрекидна линија криминала и пљачке у овој земљи.

Опљачкаше све те фабрике, и што је најгоре перу нарко новац преко лажних приватизација фабрика. Госпођа Стана Родовић је истерала на суд и извела Зорана Ћопића, главног перача пара Дарка Шарића. А са Зораном Ћопићем нема политичке странке која није радила и пословала. Још увек Александар Вучић неће да ми одговори у каквом је односу са Ненадом Ковачем, кумом свога кума Николе Петровића, који је сарађивао са Ћопићем и Шарићем. Е због тога овакве фирме су у проблему. Па чули сте човека из Аранђеловца. Морао би одмах да буде ухапшен Синиша Мали, јер је он био у Агенцији за приватизацију.

Он је умешан за упропашћивање аранђеловачке индустрије. Е због тога, таквих случајева нема у медијима Србије. И једна порука иде за медије Србије, нека буде оличена у парадигми оног најгорег што медији данас представљају у оном полуделом диригенту ког смо видели пре непуна два три сата, како диригује испред своје телевизије. Жељко Митровићу, оставили смо ти црту испред телевизије Пинк, јер волиш црту, то знамо. Одговараћеш. Неће Србија да буде Задруга, а тебе чека Забела.

Oдговори, коме си дао пет милиона евра мита, да би добио кредит од 27 милиона евра? На чији рачун у Украјини си уплатио те паре? Не смеш да кажеш. Е то је право питање за тебе, а не ријалити у који желиш да претвориш Србију. Друга порука мора да иде политичарима Србије. Пазите министра полиције кога зову Слина. Замислите да министар полиције има надимак Слина. То све говори. Да нам МУП-ом управља Слина и нека Дијана Хркаловић. Ево не скида се са медија данас. Не скида се са истог тог Пинка. Пријатељу, и ти ћеш одговарати зато што си покривао сав тај криминал. И једна порука за лажну председницу Владе, Ану Брнабић. Нећеш да примиш ове мучене људе који сваки да протестују испред Владе, испред места где ти радиш, а сутра идеш на геј параду. Јер видите, ја нисам педер и поносим се тиме. И ја мислим да овде нико од нас неће да буде педер, и да се тиме поносимо.

Поносимо се нашим породицама, нашим женама, нашом децом. И не може да нам модел понашања буде промоција проституције, што ради Жељко Митровић у ријалитију и промоција хомосексуализма што ради Влада РС. Зато ћу да будем политички некоректан и Александру Вучићу који је на челу целог овог криминалног система, који је преузео од претходне власти. 17 година континуитета једне криминалне банде и једног служења западним интересима, а сада је на челу Александар Вучић. Починио си велику издају, поред тога што си криминалац. Покушао си да слажеш грађане Србије преко својих лажних медија, да имаш подршку Русије. Не може да ти се опрости то што си са терористом правио власт. Твоји коалициони партнери су Тачи и Харадинај. За то ћеш одговарати и за криминал ћеш одговарати. Уколико медијска сцена Србије не буде промењена. Уколико Александар Вучић не дозволи да се чује иатина у Србији, уколико не буде политичке одговорности, а ево питамо га овде, шта је са оставком Синише Малог мајсторе? Обећао си да ће овог лета поднети осатвку. Врло брзо, овде, на улицама Београда, биће 20, 30, 50 пута више људи, и они се неће разићи. И то је порука коју треба да чујеш и сачуваш са овога скупа Александре Вучићу. То је порука која те чека можда већ за две, три недеље, ако не будеш имао мудрости, а одговараћеш. А оно што ћу сад да вам обећам, само одговорност може да спасе све нас. Одговорност. Морамо цео систем, као шпакном да састружемо. Свако мора да одговара. И полицајац, и судија, и тужилац и државни чиновник, и сваки политичар који је био до сада на власти од 2000. до данас. И Закон о пореклу имовине. И за убудуће када Двери дођу на власт, свако ко буде вршио јавну функцију, има да зна, одговараће целом својом имовином, и биће кривично одогворан 50 пута оштријом казном него што је записано за починиоца за то кривично дело. То вам ми гарантујемо, то вам обећавамо. До победе!

Информативна служба Двери