Прочитај ми чланак

ПРИЗНАЊЕ НАУЧНИКА: 30 милиона људи смо намерно заразили сидом и раком

0

То није никаква теорија завере, то је истина у којој сам учествовао, рекао је Хилман.

Један од најистакнутијих научника унутар индустрије вакцина, научник фармацеутске компаније Мерк, Др Морис Хилман неколико година пре своје смрти направио је аудиоснимак у коме сасвим отворено признаје да су вакцине којима је вакцинисано више од 30 милиона људи у свету биле контаминиране леукемијом, вирусом рака и АИДС-ом.


На снимку се након његове изјаве чује смех његових колега, такође научника, који потом кажу како ће том вакцином вакцинисати Русе, „напумпати“ их туморима, како би то помогло да Американци победе на олимпијади. Дакле, научници су знали како је вакцина заражена вирусом рака и смејали су се на застрашујућу стварност!

– То није никаква теорија завере, то је истина у којој сам учествовао – речи су Мерковога научника који није имао појма да ће једног дана медији добити овај снимак у руке, јер тада није било интернета. Вероватно је мислио како ће снимак остати тајна јер је на питање зашто ту истину не да у медије одговорио:

– Наравно да то не сме у јавност! То је афера унутар научне заједнице!

Другим речима, подстакао је научнике да прикрију застрашујућу истину. Упркос томе што снимак постоји и може се цео преслушати, ова је прича годинама заташкивана и до сада је није објавио ни један масовни медиј у целом свету.

То је јасан показатељ да су сви медији потплаћени од фармацеутске индустрије која и даље гура масовна вакцинисања човечанства, сасвим непровереним отровним и врло опасним вакцинама, које и данас, према речима многих независних научника, садрже непроверене и по људско тело опасне токсине!

Зашто би медији заташкивали овај снимак ако раде за добробит човечанства?

Наравно, на то питање одговора нема па је из свега посве јасна спрега фармацеута, медија и депопулиста (људи који се залажу за смањење броја људи на планети), а који у великој мери финансирају управо вакцине, док понеки попут Била Гејтса отворено признају како вакцина служи првенствено за убијање!