Прочитај ми чланак

Звезду чека 12 припремних мечева

0

kk crvena zvezda2

(Б92)

Кошаркаши Црвене звезде Телеком ће током припрема имати 12 контролних утакмица кроз којеће темпирати форму за старт АБА лиге који је заказан за 5. октобар.

Прву проверу изабраници тренера Дејана Радоњића имаће 28. августа на Златибору против румунског Асесофта.

Потом, црвено-бели ће 4. септембра играти против немачког Олденбурга, 6. септембра ривал ће им бити Пинар Каршијака, док ће дан касније одмерити снаге са екипом Тамиша у Панчеву.

За 10. и 12. септембар заказани су дуели са подгоричком Будућности и Политехником. Црвена звезда Телеком ће и ове године учествовати на турниру Мега Визуре. Првог дана турнира, 16. септембра, Звезда ће за ривала имати руски Јенисеј, док ће у другом мечу играти против Мега Визуре или Турк Телекома.

Најквалитетнију проверу црвено-бели имаће на турниру у Француској који се одржава од 20. до 22. септембра. Противници црвено-белих биће три евролигашке екипе: француски Нантер, минхенски Бајерн и пољска Зијелона Гора.

Последњу проверу пред почетак нове сезоне кошаркаши Црвене звезде Телеком ће имати 28. септембра против пољског Турова. Прва утакмица у АБА лиги на програму је 5. октобра, а црвено-бели ће у првом колу гостовати екипи Широког.