Прочитај ми чланак

Зависни од коцке и кокаина!? Паровић открива: Ево ко су нови министри Владе Србије

0

Ванпарламентарни Народни слободарски покрет оценио је данас да, према предложеним именима, у новој Влади Србије неће бити ниједног инжењера или људи из реалног сектора што доказује „потпуну недоследност и шизофренију владајуће већине“.

„Као један од приоритета политике до 2027. године се потенцира изградња инфраструктуре и убрзани технолошки развој. У том погледу се прича о милијардама евра које ће се из државне касе и додатног задуживања издвајати за ту намену. Међутим, судећи према предложеном саставу владе тај новац ће бити бачен јер нико од 29 лица која ће бити на министарским позицијама нема никаква знања нити радна искуства из било које области које су наведене као приоритетне“, пише у саопштењу.

Тај покрет је додао да ће, уколико мандатар Милош Вучевић добије подршку посланика парламента, у Србији енергетику водити економиста а грађевину, саобраћај и инфраструктуру водиће правник.

„Телекомуникације ће водити историчар, а пољопривреду такође правник. При томе, нико од наведених лица нема ни секунд радног стажа у областима чије ресоре преузимају“, додао је Народни слободарски покрет.