Прочитај ми чланак

Звездина листа жеља!

0

stojadinovic sa pintu(Спортске нет)

На листи је 12 имена, нека се чувају у тајности, ипак акценат је на играчима из домаћег шампионата, док се очекује да Са Пинто доведе неког фудбалера из своје земље на позајмицу.

Странци су у другом плану, јасно и због чега, потребан је новац, чак и за позајмицу, у том смислу због Стојадиновићевих веза, али и Са Пинта поново су у оптицају играчи из Португала.

Конкретно на мети је одлични млади Камерунац Фабрис Фокобо, али га треба убедити да дође у Србију. Видећемо ко ће још бити на мети, како се сазнаје Звезда рачуна на пар странаца на осетљивим местима.

Реалнија су домаћа појачања, Момчиловић из Јавора је ближи „Маракани“ од Либијца Ел Монира који је прескуп, Бојић из Напретка је прича од пре пар недеља, помињани су Василић из Слободе, као и искусни штопер Јокић из Војводине.

Драган Џајић ради на довођењу Петра Грбића из Олимпијакоса који је претходну сезону провео у ОФК Београду. Сада је актуелан и Ђорђе Ракић, бивши млади репрезентативац који је играо у Катару, а претходно је носио дрес минхенских „Лавова“ и Салцбурга, као једно време и италијанске Ређине.

Наравно, Звезда мора да сачека понуде за Мудринског и Касалицу који би могли да напусте клуб овог лета, на првог Са Пинту не рачуна, а брзоноги црногорски репрезентативац је уз Миливојевића фудбалер који изазива највише интересовања код иностраних клубова.

Кад већ помињемо Миливојевића он је играч са највећом ценом, на „Маракани“ очекују да његовом продајом попуне касу, али неће комплетан трансфер ићи Звезди, већ добар део припада Ранку Стојићу, то јест Раду.

Приметна је жеља људи из клуба да се ослободе таквих уговора и да играчи буду власништво Звезде, као што је био случај са Спајићем који је овог лета продат у Тулуз за нешто више од милион евра.

Вечерас је редовна седница УО, главна тема ће бити прелазни рок…