Прочитај ми чланак

„100% дигитално“: Светски економски форум наређује владама да забране готовину

0

Коришћење готовине за обављање анонимних куповина које не прати инвазивни систем надзора централне банке ускоро ће бити резервисано за ВИП елите које имају дозволе за коришћење готовине, ако дозволимо Светском економском форуму Клауса Шваба да спроведе њихове пажљиво постављене планове.

WЕF је био домаћин самита у Саудијској Арабији како би у тишини изнео детаље својих узнемирујућих планова за потпуну забрану готовине у корист 100 одсто дигиталног система, док је признао да је пандемија Цовида део плана за прелазак потрошача са готовине у хладни загрљај централних банака.

Нажалост по глобалну елиту и њихове закулисне преговоре у најрепресивнијим државама света, ми их посматрамо као јастреб, имамо инсајдере који шетају ходницима и дувају у пиштаљке, а наша је дужност да њихове ђаволске планове изложимо свету.

Током састанка WЕF-а у Саудијској Арабији прошле недеље, гувернер Централне банке Бахреина Кхалид Хумаидан рекао је да се обичним људима не може веровати да троше свој новац како им одговара, и да елита мора потпуно забранити готовину у блиској будућности у корист потпуно дигиталних решења.

Хумаидан се такође лежерно хвалио да ће шира јавност прихватити прелазак елите на дигиталну валуту централне банке или ЦБДЦ без борбе.

Јесте ли схватили то? Гувернер централне банке је заправо рекао да људи верују централним банкама да раде шта хоће са нашим новцем.

Узнемирујуће, према Хумаидан-у, елите не само да планирају да умањују готовину за обичне људе, већ теже да је потпуно елиминишу.

„Надајмо се да ћемо у неком тренутку моћи да будемо 100 одсто дигитални“, похвалио се.

Ослобађање од готовине ће забранити анонимни трансфер средстава, премису коју је већ признао банкарски сектор.

Говорећи на Иновационом самиту Банке за међународна поравнања у марту 2023., председница Европске централне банке Кристин Лагард признала је да ЦБДЦ неће бити приватан или анониман, али је покушала да заслади договор обећавајући да готовина неће бити потпуно забрањена.

Сваки пут када дамо елити центиметар, они узму километар.

Премотамо годину дана унапред и елита је већ одустала од свог обећања да неће забранити готовину.

Професор Универзитета Корнел Есвар Прасад говорио је на WЕF-овом самиту „Летњи Давос“ у Тианџингу у Кини, такође познатом као Годишњи састанак нових шампиона, где је признао да ће елита имати моћ да надгледа и контролише сваку трансакцију у целини у свету.

Није се шалио о мрачном месту где технологија прети да пороби човечанство. Сачекајте да видите шта се већ дешава у Аустралији. Грађани су дозволили влади да им конфискује оружје, а затим им дају обавезну вакцину. Сада им елите забрањују коришћење готовине.

Упознајте Јареда Бернстеина. Он је председавајући Савета економских саветника што га чини Бајденовим главним економским саветником.

Његово порекло? Нема везе са економијом. Дипломирао је музику и докторирао, социјално старање.

Погледајте ово и видећете, он једноставно не разуме основне концепте који су потребни да би се говорило о економији. Ово све доказује свима да схвате да Бајденова администрација ништа не води. Одабрала их је светска елита због своје неспособности.

Док Бајденова администрација наставља да се излаже на нове и шокантне начине, глобалисти циљају награду.

Генерални директор Банке за међународна поравнања Агустин Карстенс је јасно ставио до знања током састанка Међународног монетарног фонда у октобру 2020. да је цела поента ЦБДЦ-а да преузму контролу над тим на шта људи троше свој новац.

Ако централна банка не одобри вашу куповину или трговца од којег купујете, неће вам дозволити да потрошите свој новац.

„Имаћемо технологију да то спроведемо“, упозорава Карстенс.

Ако желите да завирите у ову дистопијску будућност, не тражите даље од Аустралије, некада поносне нације која брзо постаје полигон за тестирање њихове ауторитарне агенде.

Аустралијска влада инфилтрирана у WЕF креће на забрану физичког новца широм земље у корист ЦБДЦ-а и ускоро ће приморати све чланове јавности да носе “дигитални пасош” који је одобрио Бил Гејтс како би учествовали у друштву.

Наравно, влада тврди да се ове дистопијске реформе односе на безбедност. Нећу вређати вашу интелигенцију говорећи вам о чему се заправо ради.

У међувремену, највеће банке у Аустралији забрањују готовину у свом пословању и приморавају клијенте да пређу на дигитални систем.

Мацqуарие Банк је најавила да ће ове године поступно укинути плаћање готовином, чековима и телефоном док прелази на дигиталне трансакције.

Аустралија није једина држава која је пала под тоталитарну контролу глобалистичке елите.

Европски парламент постигао је договор о обавезном увођењу Дигиталног ИД-а Била Гејтса који има уграђене функције дизајниране да искључе људе из учешћа у друштву ако се не придржавају глобалистичке агенде.

Кључни план у глобалистичкој агенди укључује дигиталне личне карте и дигиталне валуте Централне банке да се човечанство затвори у дигитални затвор.

У међувремену, Европска унија је управо признала да смо све време били у праву.

Елита је увек порицала ове планове, описујући свакога ко се усудио да разоткрије своје планове као „теоретичаре завере“ којима треба зачепити уста на друштвеним мрежама, избацити их из друштва, а у неким случајевима и бацити у затвор.

Али сада глобалисти повлаче свој потез.