Прочитај ми чланак

ЗВЕЗДАШИ РАЧУНАЈУ: Још 10 корака до титуле

0

'Nejc Pečnik x0

Десету узастопну првенствену победу на “Маракани” схватају само као једну у низу. Печник: Захвалио бих се навијачима, јер уз њих увек пружамо максимум.

Десета узастопна победа Црвену звезду је одржала на трону Јелен суперлиге, а на серију која траје од „вечитог дербија“ гледају само на још једну у низу која их води до коначног циља крајем маја. Игра против Доњег Срема (1:0) није била за памћење, али бар према речима њеног творца Нејца Печника важна је била доминација.

НИНКОВИЋ ЗОВЕ У “АРЕНУ

“Милош Нинковић је фан кошаркашког клуба, па је искористио прилику да позове навијаче да у среду испуне „Комбанк арену“ и помогну црвено-белима да елиминишу Будивељник:
– Три коша заостатка није много, верујем да ће Звезда успети да их надокнади и на крају тријумфује. Жеља ми је да заједничким снагама испунимо „Арену“ и помогнемо Звезди.

– Током свих 90 минута смо били бољи ривал на терену, створили смо доста прилик, али нажалост нисмо успели да их искористимо. Захвалио бих се навијачима, јер уз њих пружамо максимум и када нам је тешко. На сваком мечу као да смо домаћини и заиста је феноменалан осећај играти пред њима.

Остварена је и десета узастопна победа, али колико смо близу, толико смо и далеко од крајњег циља, а то је освајање првенства – свестан је Печник.

По изласку Марка Петковића, словеначки репрезентативац поново је успешно одрадио улогу десног бека.

– Пружио сам поново добру партију на том месту, али се исто тако надам да ће Марко бити спреман већ за наредни меч – додао је Печник.

Дарко Лазовић поново није имао довољно среће и концентрације да се упише у стрелце.

– Излазим из тешке повреде и верујем да ћу, како време буде одмицало, играти све боље. Још 10 кола је остало до краја првенства, 30 бодова су у игри, и ништа још није готово. У овом тренутку имамо максималан учинак у овој полусезони, и верујем да ћемо наставити са добрим партијама и, пре свега, резултатима. За нас је увек најважнија наредна утакмица, а то је од овог тренутка меч против Вождовца, и за њу ћемо се добро спремити – јасан је Лазовић.

(Вечерње новости)