Прочитај ми чланак

Звезда се одрекла распуцаног нападача!

0
Деспотовић

Ђорђе Деспотовић

Лидер на табели Суперлиге Србије решио је да пре почетка зимског прелазног рока почне скраћивањем платног списка због чега је распуцаном нападачу Ђорђу Деспотовићу дата слобода у избору нове средине.

Представници најтрофејнијег фудбалског клуба у земљи недавно су најавили да за нападаче Ђорђа Деспотовића и Џошуу Паркера неће бити места у тиму током пролећног дела сезоне.

Момци који су у претходном периоду као позајмљени играчи вицешампиона Србије играли у Шкотској и Казахстану требало је да се врате у клуб по завршетку јесењег дела сезоне али је, барем за једног од њих, епизода у Црвеној звезди завршена.

Бивши фудбалер Спартака и Локерена Ђорђе Деспотовић добио је одрешене руке у избору нове средине пошто је клубу из Љутице Богдана опростио дуговања.

Портал „моззартспорт“ преноси да је у питању сума од 30.000 евра што значи да се Звезда одрекла Деспотовића са мизерну своту новца коју је дуговала свом играчу.

Подсећамо да је Ђорђе Деспотовић од фебруара текуће године наступао за Жетису, а у јулу је прешао у Каират за који постигао девет голова и израстао у другог стрелца казахстанског шампионата.

Остаје да се види у коме клубу ће Ђорђе Деспотовић наставити каријеру, а Црвена звезда је после свега скратила платни списак и спречила могућност пристизања још једне тужбе.

Извор: sportske.net