Прочитај ми чланак

Звезда хоће да се реши Дауде, Оњило добио позив!

0

martinovic-onjilo(mozzartsport)

Да ли због тога што одбрана Црвене звезде, жаргонски речено, „не зна где бије“ или зато што квалитететом заиста одскаче тек чињеница је да је голгетер Јавора Ифеани Оњило у окршају са београдским дефанзивцима у првом колу Суперлиге изгледао као Емануел Адебајор лично. Или барем неки макар просечан премијерлигашки фудбалер.

Није то промакло ни челницима Звезде, који су уживо пратили меч у Ивањици, а који већ неко време траже још једно решење у нападу.

Последње информације кажу да би могли да се дају у потеру и за двојицом, јер су у Љутице Богдана незадовољни партијама Абиоле Дауде, те да желе да га се реше до краја прелазног рока. Иако Нигеријац, барем против Јавора, није ни могао више, јер је малтене играо плејмејкера (један гол и наместио, код првог одвукао чувара од Касалице), док употребљивих лопти скоро па није било.

Било како, таман и да Дауда остане у Звезди црвено-белима је потребан још један шпиц играч, а председника Драгана Џајића Оњило је одушевио.

Одмах су повучени и конкретни потези, управа Јавора је незванично контактирана, а да ли ће се трансфер и реализовати? Далек је пут до тога.