Прочитај ми чланак

ВУЈОШЕВИЋ: Узимају нам стадион јер …

0

dusko-vujosevic-1351383648-224051

(Телеграф)

Ово је крађа! Неће само Партизан постати бескућник, већ и многи други људи који су под кредитима и обавезама. Приватни интереси поново актуелни.

Информација да би ФК Партизан могао да буде избачен на улицу, односно да му буде одузет стадион, потресла је све којима су црно-беле боје у срцу.

Међутим, како је Телеграф сазнао, Партизан, као корисник простора, неће остати без свог терена, јер држава нема намеру да избаци српског великана из своје куће.

– Ако Министарство одбране треба да врати стадион као компензацију за Косово, онда супер. Ово је покушај крађе. Случај треба да се реши по закону, а по папирима ЈСД, Партизан је власник стадиона – рекао је Вујошевић за “Курир”.

Председник ЈСД Партизан је у изјави за “Мондо” истакао да је то још један покушај напада на ”црно-беле”.

– Адвокати нас уверавају да је све чисто и да не постоји основ по којем би стадион могао да промени власника. Али очигледно да неко жели од Партизана да направи бескућника, да угаси још једну институцију. Неће само Партизан постати бескућник, већ и многи други људи који су под кредитима и другим обавезама – рекао је Вујошевић за “Мондо”, и додао:

ФК Партизан – ФК ЛудогорецФото: Марко Тодоровић
– После шест-седам година појавили су се приватни интереси око земљишта и стадиона, па се случај преселио на суд. Процес је годинама био у мировању док се поново нису повратили приватни интереси. Сада ће одлуку да донесе судство, о којем имам посебно мишљење, а оно се само потврдило у овом случају.

Чланови породице ЈСД Партизан убеђени су да су правни прописи у случају стадиона у Хумској на њиховој страни