Прочитај ми чланак

ТРЕСЕ СЕ „ЧИЗМА“ – Сергеј продат пре неколико месеци!?

0

Човек који се бави менаџерским послом и добро је упућен у дешавања на италијанском тржишту тврди да је Лацио већ продао Сергеја Милинковић-Савића.

Реченице које је брат Марка Матерација изрекао вечерас, а које су пренели италијански медији почеле су брзином муње да се шире Апенинским полуострвом.

ФИФА менаџер је у изјави за РМЦ Спорт изјавио да је Лацио већ продао Сергеја Милинковић-Савића и да се само чека на реализацију трансфера!

„Мислим да је он већ продат пре неколико месеци Манчестер јунајтеду који сада чека продају Пола Погбе како би трансфер био реализован“, лансирао је бомбастичну тврдњу Матео Матераци.

Он је похвалио рад Симонеа Инзагија и Иглија Тареа и истакао да су са играчима које су имали на располагању „направили сјајан посао“.

Матео Матераци није откривао своје изворе и због тога ову његову тврдњу треба узети са дозом резерве, премда је у претходном периоду већ било речи о томе да би Сергеј могао да заврши у Јунајтеду.

Остаје нам да сачекамо на неку врсту демантија или на летњи прелазни рок који би требало да нам да коначан одговор на питање везано за будућност Сергеја Милинковић-Савића.